Sex alle par burde ha

Om du og partneren syns sexlivet er litt forutsigbart, kan dere ta en titt her og bli inspirert for hvordan dere kan variere. Disse seks måtene å ha sex på, er i følge det internasjonale nettstedet cosmopolitan.com et must for alle par.

Ved å gjøre endringer i sexlivet, skaper dere spenning og gode opplevelser i forholdet. Så det er bare å komme i gang!

Ta dere tid til het, langsom sex

Bruk tiden og la veien mot orgasmen være målet i seg selv. Utforsk hverandres kropper og nyt tiden sammen. Effekten varer lenge, og dere knytter nære bånd.

Sex med lynets hastighet

Noen ganger er det like deilig å ta "en kjapp en". En slik økt er nesten som et jordskjelv; det er over på et blunk. Når kvinnen foreslår en kjapp en, scorer hun mange ekstra kjærestepoeng, i tillegg til at hun føler seg litt rå. Men ikke glem glidemiddelet, det er deres beste venn når dere ikke har tid til oppvarming.

Show-off sex

Mange synes det er enklere å holde en tale foran 500 personer, enn det er å onanere foran partneren. Det er derfor denne handlingen er så spesiell og nær. Eksperter sier at det er en "nummer én"-fantasi for en mann å se en kvinne tilfredsstille seg selv. 

Bry-seg-om sex

En av grunnene vi oftest oppgir for å ha sex, er å få nærhet og føle seg elsket. Det er derfor sex i forhold ikke alltid trenger å være dampende het. Noen ganger er koselig og øm sex den deiligste. Du får vist partneren at du bryr deg og er glad i han eller henne, og styrker forholdet. 

Rå sex

Noen ganger må man ty til ytterpunktene. Høylytt, rå sex er også en god ingrediens i et forhold. Dere kaster hemningene, og har skikkelig doggy-style sex.

Hun tar kontrollen

Det er ofte mannen som styrer sexakten. Derfor er det ekstra spennende hvis hun både er den som tar initiativ og tar styringen over showet. 

Kilde: Cosmopolitan.com