Sensuell spanking

Spanking og noen forsiktige rapp på baken kan være veien til partnerens hjerte...

Erotisk og sensuell spanking er enkelt, pirrende og kan krydre sexlivet uten at man trenger å gjøre det spesielt røft. 

mellomoverskrift_hvorfor_spanking.jpg

Først og fremst er spanking en av de letteste måtene å eksperimentere med BDSM og den litt røffere siden av dere selv på. Alt du trenger, er en hånd, en bakdel og litt kraft i den nevnte hånden. Uskyldig og lett spanking er risikofritt, uten å etterlate mottakeren full av blåmerker eller sår rumpe.

Det er mange grunner til hvorfor flere par utøver spanking, og grunnene varierer selvfølgelig. Noen liker rett og slett bare følelsen det gir, noen liker følelsen av å være dominant, eller følelsen av å bli dominert.

Spanking kan nytes av begge parter, så lenge man følger et par enkle regler:

artikkel-kjøpsnkapp-spanking-utstyr.jpg

mellomoverskrift_slik_spanker_du.jpg

  1. Slag bør være rettet mot de lavere, mer fyldige delene av bakdelen og lårene.
  2. Etter hvert slag bør det følge lette berøringer på området hvor slaget traff.
  3. Ikke slå så hardt at du etterlater et håndavtrykk (med mindre du har tillatelse til det.)
  4. Husk å fjerne smykker som ringer og armbånd før du starter.

Når smykker er av og dere har avklart reglene, er dere klare for å prøve!

Innta en god spanking-posisjon: Den som gir slaget sitter på sengen med et bein over det andre. Partneren legger seg på magen over fanget ditt. Du kan også beordre partneren ned på alle fire, mens du står på siden. I disse posisjonene får du nok albuerom til en fulltreffer, samtidig som du kan nyte hele synet.

mellomoverskrift_spanking_utstyr.jpg

Hånden: Det klassiske og enkleste spanking-verktøyet. Gir deg full kontroll over intensiteten i slaget.

116862_2_FiftyShDarker_paddle.png

Spanking paddle: Paddle kommer i mange varianter av materialer i alt fra tre og metall til lær, for å gi en variert følelse. Ikke start med å gå rett over til paddle, bygg opp spenningen med noen slag med håndflaten før du går videre.

119392_FS_flogger_beskjært.jpg

Pisker og flogger: Disse kommer i haugevis av varianter, og alle byr på en egen type deilig svie. Piskens lengde, materiale og tekstur har noe å si for følelsen den gir. Se alle våre pisker her.

artikkel-kjøpsknapp-pisker.jpg

mellomoverskrift_gode_spanking_tips.jpg

  • Start mykt: Begynn med massasje av bakdelen ved å stryke mykt før du går over til hardere saker. Dette bygger opp forventningene til det første slaget, og følelsen når behandlingen går fra mykt til sviende gjør at du vil få partnerens fulle oppmerksomhet.
  • Ta sikte: Pass på å treffe lavt og midt på, der rumpeballene møter lårene. Vibrasjonene fra slaget vil stimulere hennes mest følsomme deler nedentil. Hvis det er en mann som blir spanket, ikke kom for nær testiklene! 
  • Bygg opp med puter: Om partneren din ligger med ansiktet vendt ned over fanget ditt, kan du få rumpa høyere ved å legge en pute under magen hans/hennes. Det hjelper deg med å treffe riktig, og gjør at partneren din vil kjenne slaget bedre.
  • Ekstra moro med kuler: Legg til deilige vibrasjoner med vaginakuler! Med et vibrerende egg, vibrerende vaginakuler eller vanlige treningskuler på plass inni henne, vil hvert slag gjøre at kulene beveger på seg og blander sviende smerte med herlig nytelse der nede.

Kilde: Kondomeriet.no, lelo.com