Røyking kan forminske penisen din | Kondomeriet

Røyking kan forminske penisen din

Ja, det kan visst det. Les mer om dette og andre penisfakta vi har listet opp!


1. Røyking kan forkorte penisen din med så mye som én centimeter. Ereksjon handler nemlig om å ha god blodgjennomstrømning til utstyret ditt.

2. Ved hjelp av forhud fra omskårede gutter, kan man dyrke hud til å dekke over brannskader. En forhud kan produsere 23.000 kvadratmeter hud.

3. En forstørret prostata kan medføre både ereksjonsproblemer og for tidlig utløsning.

4. En mannlig orgasme varer i gjennomsnitt i 6 sekunder. Gjennomsnittet for kvinner er 23 sekunder. Så dersom kvinner virkelig hadde ment noe med likestilling, så hadde de sørget for at menn fikk fire orgasmer hver gang de fikk sin ene...

5. Den eldste kjente dyrearten med penis er et skjellete sjødyr med navnet Colymbosathon ecplecticos, som betyr “den fantastiske svømmeren med den svære penisen”.

6. Forhud som er fjernet gjennom omskjæring kan rekonstrueres. Bevegelig hud inne på penis kan trekkes ut mot tuppen, og tapes fast. Ved hjelp av blant annet  plastikkringer og små vekter kan legene strekke ut mer og mer hud. Det kan imidlertid ta flere år før forhuden er på plass igjen…

7. Bare én av 400 menn er myke nok til å utføre oralsex på seg selv.

8. Det finnes to kategorier peniser. Den ene typen blir tykkere og lengre i det den blir erigert (a grower), mens den andre typen gjerne er stor hele tiden og blir ikke spesielt lengre eller tykkere under ereksjonen (a shower). En internasjonal undersøkelse viser at 79 prosent av menn har ”growers”, men 21 prosent har “showers”.
 
9. Den penis som flest kvinner har kunnet glede seg over, er trolig penisen til kong Fatefehi av Tonga. I følge ryktene skal han ha hatt samkvem med 37.800 kvinner i løpet av årene 1770-1784 – noe som betyr rundt syv kvinner daglig.

10. Pene menn har muligens bedre sæd, i følge spanske forskere. I en undersøkelse fikk et utvalg kvinner se på fotografier av menn med henholdsvis bra, middels og dårlig sædkvalitet. Kvinnene ble bedt om å peke ut de kjekkeste mennene. I de fleste tilfellene valgte kvinnene ut mennene med god sædkvalitet.

11. Den vanligste årsaken til brudd i penis er overdreven masturbasjon.

Kilde: menshealth.com