Minikurs i erotisk massasje

Står erotisk massasje på planen? Her får du et minikurs som sørger for at massasjen blir en suksess.

Sørg for en deilig og romantisk atmosfære. Demp belysningen, tenn stearinlys og sett på avslappende musikk. Lag gjerne en egen spilleliste som passer anledningen.

Forberedelser

Legg noen håndklær på sengen som er myke å ligge på. Er dere redde for søl på sengetøyet kan det være lurt å gå til innkjøp av et lakklaken til å legge over, før dere har håndklærne på. Lakklaken er helt tett og beskytter mot oljesøl. Da er det lettere å slappe av.

Først den ene siden

Be partneren din ta av seg klærne og legge seg med magen ned. Begynn med å smøre inn en god massasjeolje over ryggen og skuldrene. Ikke kna for hardt, det er ofte ubehagelig, det er bedre med myke og jevne bevegelser. Prøv sirkelbevegelser med tomlene i forskjellige hastigheter.

Beveg deg nå nedover ryggen noen ganger før du knar baksiden av bena og rumpeballene. Når du er i dette området bør du bruke myke og sensuelle hender, stryk gjerne over huden dask litt over rompa om partneren din er klar

... så den andre

Nå er du klar for å massere fremsiden. Be partneren din om å spre bena litt, før du heller litt silikonbasert glidemiddel i håndflaten og varm den mellom hendene. Stryk hendene over magen og nedover lårene og fordel gliden.  Gliden er like glatt som olje, men har den fordelen at den kan brukes nedentil også. Kna forsiktig fremsiden av lårene og innsiden av låret, arbeid deg forsiktig oppover mot skrittet.

Bruk hendene til å pirre og erte. Hør på pusten til partneren din, pustes det tungt er det et godt tegn på nytelse. Kanskje kommer det noen velvillige stønn også… Kna brystene hennes, eller gjør pirrende sirkelbevegelser rundt brystvortene hans. Han kommer garantert til å nyte behandlingen!

Intimsonen

Ha gjerne på litt ekstra glidemiddel og stryk over penis/ kjønnsleppene før du starter forsiktig å onanere han/ henne. Bruk god tid og myke bevegelser, øk takten etter hvert som partneren gir deg signaler om mer. Rikelig med glidemiddel gir en våt og pirrende følelse for begge.

Når hun er klar for det kan du smyge en finger inn i henne, mens du fortsatt masserer klitoris med den andre hånden. Kjenner du ikke din partner helt kan det være lurt å spørre om farten og trykket er riktig. 

Massasjeskole

For flere tips med full innlevelse kan du kjøpe DVD-filmen Erotisk Massasje. Dette er en god inspirasjonsfilm der de viser deg alt av teknikker.