Menn tenner på rumper!

Noen menn er opphengt i pupper, andre liker kvinnerumper i alle former og fasonger. Kvinnelige former er sexy!

Få menn er bare opptatt av store pupper, noen liker dem små eller er rett og slett mer opptatt av bakenden. Spør han hva han liker mest, rumpa di eller puppene dine.

Ikke fornøyd med rumpa?

Mange jenter er misfornøyd med rumpa, selv om de ikke har noen grunn til det. Uansett så finnes det noen enkle triks som sørger for trening av muskulaturen. Vi garanterer ingen sprettrumpe men heller en fastere rumpe enn en som ikke er trent.

Dype knebøy

Plasser bena med én skulderbredde i mellom og tærne pekende ut fra hverandre, i en komfortabel stilling. Hold ryggen rak, skyt brystet frem og hvil vekten på hælene. Gå sakte opp og ned samtidig som du strammer rumpa. Denne øvelsen er lettest å gjøre med en vektmanual i hånden. Prøv med 1-2 kg som en start. Manualen vil hjelpe deg med å holde balansen når du beveger deg opp og ned.

Vær nøye med å gå helt ned til du er under 90 grader i vinkel. Et dypt knebøy er hardere men gir også mer resultater på kortere tid. Gjør dette ti ganger, så tar du 5 – 10 sekunders pause før du kjører et nytt sett med ti repetisjoner. Gjør dette til du er oppe i tre sett med 10 repetisjoner.

Step-up

Finn en stabil kasse eller bruk det nederste trappetrinnet om du bor et sted med trapp. Hold en vektmanual i hver hånd mens armene hviler langs siden. Nå setter du den ene foten på trappetrinnet og løfter det andre benet etter, men ikke sett ned det andre benet. Hold balansen der i 2-3 sekunder før du setter foten på gulvet igjen.

Nå er det ikke tid for pause, gjør den samme øvelsen igjen og igjen til du har klart ti. Etter de ti er du klar for en velfortjent pause på 5 – 10 sekunder, før du starter på neste sett med ti. Du skal gjøre tre sett med ti.

To ganger i uka holder.

Med disse øvelsene så holder det at du trener et par kvelder i uka, og du vil garantert se resultater. Og best av alt, du kan gjøre dem hjemme i stua uten å betale for et medlemskap du ikke har bruk for!

Kilder: kondomeriet, Klikk.no