Logg av SoMe og ha sex! | Kondomeriet

Logg av sosiale medier og ha sex i kveld

Mobilen tar opp for mye av oppmerksomheten vår! Logg av og nyt god sex med partneren istedet. Vi lover du ikke kommer til å angre...

I kveld skal du piffe opp hverdagen ved å bringe frem noe av den erotiske spenningen dere hadde i starten på forholdet. Skru opp varmen og tenn stearinlysene, for i kveld blir det god stemning. Nedenfor får dere noen lure tips til hvordan sexen kan bli ekstra het.

Slik gjør dere:

1) Erotisk massasje med varmende oljer. Velg en massasjeolje som dufter behagelig for begge og som er behagelig mot huden. Oljene fra KamaSutra er inspirert av østen og tilbyr produkter som vekker lyst, begjær og lidenskap. Hell den varme oljen over partneren og bruk den til å gjøre en lidenskapelig massasje enda bedre...Husk å gå over til glidemiddel om dere fortsetter massasjen på mer intime områder!

2) Tenk dere tilbake til ungdomstiden, da damene hadde en grense for hvor langt de ville gå når det kom til klining og sex. Da husker dere sikkert også hvor kåt man ble av det. Derfor kan dere tenke dere tilbake, og sette grenser som dere må holde dere innenfor. Dere kan kjærtegne hverandre oppå tøyet og undertøyet. Vent med å gå lenger, la stemningen vare til lysten eksploderer og dere river av hverandre klærne.

3) Kjærtegn kroppene til hverandre med fingertuppene eller en pirrende kilefjær. Den lette, sensuelle  berøringen gir en kilende følelse som vekker kroppen, og gjør den klar for sex.

4) Bruk en orgasmekrem for å forsterke den sensuelle følelsen. Et par dråper er nok til å øke blodsirkulasjonen og sensitiviteten. Prøv så å blåse forsiktig på partnerens hud der det er blitt smørt orgasmekrem. En olje med smak og varmende effekt kan også være verdt å teste ut. Smør den på de erogene sonene som halsen, brystvorter og i lysken og pust på det påsmurte området for å aktivere oljen. 

5) Eller dere kan forsøke varianten der dere beholder noen av klærne på, det føles spontant og frekt. Behold skjørtet og blusen på, len deg inntil et bord eller sengen, han drar ned buksene og penetrerer deg. Dette fungerer også som en fantasi, for eksempel om sex med en fremmed eller på jobben.