Kvinners sexhemmeligheter

Det finnes alltid mye menn kan lære om kvinners lyster. Alle par bør snakke åpent om hva man ønsker og liker seksuelt, det vil nemlig øke både temperaturen og nytelsen i senga. Her er fem hemmeligheter det er kjekt å vite om. 

Det er ingen generelle regler som gjelder alle kvinner, men i følge den amerikanske nettsiden askmen.com kan noen enkle tips være til hjelp. Husk at alle er forkjellige, så alt vil ikke gjelder alle. Det beste rådet er å snakke åpent om hva dere liker og ikke liker.

Hun liker sex i "den perioden" av måneden

Hormonene under menstruasjon gjør de fleste kvinner ekstra kåte i denne perioden, og kvinner liker og ønsker sex. Det er greit at dere begge er nydusjet og rene. Ikke prøv å slikke henne, det finnes en grense! 

Hun liker ikke sex uten ende

Kvinner ønsker en elsker, ikke en sexmaskin. Ikke prøv å overbevise henne, eller deg selv, om at du kan holde på "til evigheten og forbi". Kvinner higer etter orgasmen like mye som enhver mann, men én er topp. To er bonus, men avhenger av situasjonen. Noe utover det vil for kvinner flest være å ”fake”. Det er godt å ligge i hverandres armer også, og vil hun ha mer får du vite det!

Fingre kan være ubehagelig

Når du bruker fingrene til å tilfredsstille henne, husk å konsentrere deg om de følsomme sonene. Ved inngangen til vagina er det samlet flere nerver enn dypere inn i vagina. Tipset er å starte forsiktig med én finger ved inngangen til og rundt vagina, så bevege deg forsiktig inn i skjeden og finne g-punktet (i frontveggen på innsiden av skjeden). Vær forsiktig, hvis hun ønsker det hardere eller lenger inn, vil hun bevege seg innover på fingeren din. Det kan være ukomfortabelt med halve neven inn med én gang. Prøv heller å kile så hun nyter det. Rene hender er et stort pluss!

Hun liker å prøve nye ting

Det er mange ting hun alltid har hatt lyst til å prøve, men som hun kanskje aldri har følt seg komfortabel nok til å spørre om. Kanskje vil hun prøve analsex, rollespill eller bondage. Dette er seksuelle aktiviteter mange har glede av. Et tips kan være å skrive hver deres liste, for deretter å bytte lister og se hva som skjer...

Hun er kåt om morgenen 

Mange jenter later som om de sover tungt om morgenen, i et forsøk på å ignorere partnerens ereksjon. Trikset for å få henne fra sovende til opphisset tilstand er å nærme seg henne på en forsiktig måte. Prøv å lirke penis inn mellom lårene hennes, og forhåpentligvis vil hun snu seg med et smil... Men ikke bli for påtrengende, la det heller være et åpent tilbud. 

Kilde: askmen.com