Kvinner vil ha mer sex

1000 kvinner har fortalt hva de ønsker i sengen! Her er resultatet fra en undersøkelse om seksualitet, gjennomført på menshealth.com i samarbeid med NBC Today Show.

I undersøkelsen ble kvinnene bedt om å rangere hvor fornøyde de var med sexen de hadde med kjæresten. Kvinnene som svarte var tydeligvis stort sett godt fornøyde: 23 prosent ga mannen en 8’er, mens hele 54 prosent ga ham 8 poeng eller høyere. 16 prosent beskrev mannens generelle seksuelle ferdigheter som bra.

38 prosent av kvinnene syntes også at mannen ”holder ut lenge nok”, 43 prosent svarte ”ikke alltid, men vanligvis”, mens 6,5 prosent oppga at han ”aldri holder ut lenge nok”.

Forspill og mer sex

Den største mangelen er, i følge kvinnene, mangelen på forspill, til tross for at 34 prosent av mennene selv mener at forspillet er deres beste egenskap. Her er det visst på tide at mange bedrer kommunikasjonen... 19 prosent av kvinnene sier nemlig at mannen ikke berører henne riktig, og 26 prosent klager over gjentakende og lite varierte bevegelser.

Overraskende nok sier 34 prosent av kvinnene at de ønsker seg mer sex. To tredjedeler av kvinnene opplyser at de hadde fått bra respons fra mannen når de hadde sagt fra om det de ville endre noe i sexlivet, noe som hadde gjort det bedre. De fleste, 35 prosent, mener det er best å si fra mens de holder på med sexen, og ikke etterpå, som mange terapeuter anbefaler.

Tar hensyn til mannen

Ikke uventet bekymrer kvinner seg for at mennene bekymrer seg for hennes orgasmer. Mange kvinner er stille når de kommer, og lurer derfor på om de er nødt til å legge på litt lyd for å glede mannen, noe de selv ikke ville trives med.

Noe kvinnene i undersøkelsen er stolte av, er å kunne tenne mannen sin. Hele 27 prosent er stolte av å kunne tenne ham uansett hvor trøtt han er. 26,5 prosent av kvinnene er mest stolt over oralsexen de utfører, mens 17 prosent syns de har gode evner til å endre sexstilling.

På spørsmål om bruk av sexleketøy, fortellerer 37 prosent at de har prøvd vibrator sammen med kjæresten, og 63 prosent forteller at kjæresten synes det var flott. 43 prosent opplyser at de har en vibrator. Av disse sier 15 prosent at de ikke har tatt frem vibratoren fordi de har vært flaue, 11 prosent fordi de var redd kjæresten skulle bli fornærmet og 17 prosent mener dette kun er til personlig bruk alene.

Kilder: menshealth.com, David Zinczenko