Kvinnelige tabber

Dating kan være vanskelig for alle, og vi vil jo helst gjøre et så godt førsteinntrykk som mulig. Kanskje verdt å lese videre…?

Nettstedet handbag.com har utført en undersøkelse blant menn, og funnet frem til de største turnoffs menn opplever med kvinner. Så nå vet du hva du ikke bør gjøre…

For mye sminke

Mennene i undersøkelsen opplyser at et tydelig skille mellom foundation i ansiktet og den naturlige huden på halsen aldri er et positivt trekk. Ofte kan diskret sminke fremheve den naturlige skjønnheten.

Å pirke i maten

Han kommer aldri til å invitere deg over på en romantisk hjemmelaget middag hvis han vet at du kommer til å telle hver eneste kalori i maten han har gjort i stand til deg. Vis ham at du koser deg med måltidet!

Bitre slengbemerkninger

Kommentarer som ”alle menn er drittsekker” bør du holde for deg selv, om du vil gjøre et godt inntrykk. Uansett om du spøker eller virkelig mener det, virker ikke dette særlig oppmuntrende for den potensielt snille, gode mannen du forteller det til.

X-faktoren

Å snakke om eksen er aldri en god idé. Dette bør du vente med til du er lenger ute i forholdet, hvis du i det hele tatt tør ta det opp…

Hår under armene

Mennene forteller at selv om de kan overse litt hår på leggene, synes de det er lite attraktivt når de ser hår under armene på en dame.

Kosebamser

Kosedyr i sengen, slengt i baksetet av bilen eller sittende på nattbordet ødelegger den intense, lidenskapelige stemningen for menn.

Overstadig beruselse

Sjanglende, fulle damer er aldri sjarmerende, selv om de tror det selv akkurat da. Hold deg for god for dette!

Valken over bukselinningen

Selv om menn liker myke og sensuelle kurver, er ikke dette like flatterende alle steder på kroppen. Valken som stikker ut mellom en trang bukse og en kort topp, er av dette slaget. Dekk den til, så løser du problemet!

Overivrig planlegging av felles fremtid

Første date er ikke anledningen for å filosofere over hvordan barna deres kommer til å se ut eller om de skal få ditt eller hans etternavn. Alt til sin tid…