Klitoris - kvinnens penishode

Ja, du leste helt riktig! Klitoris er kvinnens svar på penishodet, og visste du at også kvinnen kan være naturlig klar for sex om morgenen?

Kvinner og menn er ulike, men også veldig like

Over 90 % av alle kvinner som onanerer trenger stimuli på klitoris for at orgasmen skal være et faktum. Det samme gjelder for over 75 % av kvinnene under samleiet. En kvinnes klitoris er nøkkelen til hennes orgasme og "knappen" som gjør henne både våt og klar.

Klitoris har rundt 8000 nerver og er ti ganger mer følsom som mannens penishode. En god klitorisvibrator er et spennende krydder som bør ligge i enhver jentes nattbordskuff.

Kvinner får også "morrabrød"!

Man vet at menn ofte får ereksjon om morningen, eller at de har det når de våkner. Dette kalles populært for "morrabrød". Faktisk får de flere ereksjoner i løpet av natten som fremprovoseres av REM-søvn. Men, her kommer informasjon du kanskje ikke visste. Kvinner får også dette! 

Akkurat som menn, får også kvinner nattlige "ereksjoner" i den samme søvnfasen, og av samme årsak som menn. Man ser da at klitoris svulmer opp, blodsirkulasjonen i skjeden øker og livmoren trekker seg mer sammen. Her er det rom for å smi mens jernet er varmt! Kjøp din klitorisvibrator her!

Populære klitorisvibratorer

We-Vibe Touch

- Mer Lyst Hissig klitorisvibrator

Klitorisvibratoren RO-90 Velvet

- Mimi vibrerende egg

Klitorisvibrator Classic Bullet

We-Vibe Tango

Kilder: Wikipedia, KK.no