Kjendisenes sextips

Har du noen gang lurt på hva kjendisene tenker om sex? Her har du de hotteste kjendis-tipsene samlet opp!

Eva Longoria; Kjent fra serien Frustrerte Fruer

"Jeg begynte ikke å nyte sex før jeg begynte å onanere. Før jeg lærte det var jeg ikke spesiellt seksuell av meg. Jeg kjøpte min første vibrator for tre år siden og det er synd jeg ikke oppdaget det tidligere. Nå gir jeg rabbitvibratorer til alle venninnene mine. Den beste gaven jeg kan gi er en orgasme."

Nick Jonas; Kjent fra bandet Jonas Brothers og Disney channel

"En hver musikers drøm er at folk kan ha sex til musikken de lager. Jeg ble selv inspirert av Stevie Wonder, Prince og James Blake. Jeg kunne aldri hatt sex til min egen musikk, det hadde bare vært kleint! Lurer på hvor mange barn som har kommet til verden takket være sangen min "Jealous", den har et godt tempo for sex."

Zoe Saldana: Kjent fra filmer som Avatar og Columbiana

"Jeg har ganske lange ben og har alltid vært litt lat og synes at det å være på topp har vært slitsomt. Men jeg har funnet ut at hvis man legger en pute eller to under partneren så kommer de litt lenger opp og jeg trenger ikke spre bena like mye og nå elsker jeg å være øverst!"

Khloé Kardashian: Kjent fra reality-serien Keeping up with the Kardashians

"Jeg er en STOR fan av å prate skittent. Å kommunisere når man har sex er virkelig et must. Jeg syns faktisk det nesten er frekt om personen jeg har sex med ikke sier noen ting, hvordan skal jeg da vite at han har det bra? Det handler heller ikke så mye om hva man sier, men at man uttykker seg selv."

Sofia Vergara: Kjent fra komiserien Modern Family

"Ingen kan være en sexgudinne hver dag og om noen forteller deg at de er det så lyver de. Men jeg liker å ha pent undertøy og japanske silkemorgenkåper lett tilgjengelig slik at det er enkelt å se bra ut. Når alt kommer til alt ønsker kvinner å bli behandlet med respekt og godhet og det å ha litt romantikk oppi all sexen."

John Stamos: Kjent fra serien Full house

"Å bli en god elsker handler om å lytte, spørre og prate. Noen jenter kan synes det er skummelt å kommunisere sine preferanser. Men hvis man spør åpner de seg gjerne mer opp. Jeg behandler sex som musikk, lytter til hennes kropp for å finne ut hva som trykker de riktige knappene."

Jada Pinkett Smith; Kjent fra filmer som Matrix og som kona til skuespiller Will Smith

"Tenk på steder utendørs som kan være fine steder for å ha sex. Har noen av dere muligheten til å dra til kontoret? Ha litt rollespill hvor den ene er sekretær. På en fest kan dere snike dere på et bad. Man må være kreativ for å holde flammen ved like."

Heidi Klum; Kjent supermodell 

"Det er viktig å gjøre enn innsats for å se bra ut noen ganger. Gjøre noe litt ut av det vanlige. Noen er mer eksperimentelle i senga enn andre, og er du det så vis det fra tid til annen."

Robin Thicke; Musiker, kjent for sangen "Blurred lines"

"Jeg liker å prøve å få dama til å få multippel orgasme. Det er ikke alltid jeg får det til men når jeg virkelig får det til så skjer det! Jeg bare elsker å gjøre henne gal på soverommet."

Christina Aguilera; Kjent popsanger

"Det å ha sex kan være en fin måte å stresse ned på etter en tøff dag. Jeg er ikke den dama som er for sliten på slutten av dagen, jeg syns alle skal kunne la seg selv slappe av og la seg rive med på soverommet."

Amy Poehler: Amerikansk komiker og skuespiller

"Prøv å ikke "fake" at du koser deg. Selv om man er nervøs så skal man tenke at man kan tillate seg å nyte og man skal ikke tenke på hvor lang tid det tar. Vis hvem som er sjefen ved å ta kontroll på din egen orgasme."

Jamie Bell; Britisk skuespiller kjent fra filmer som Billy Elliot og King Kong

"En mann burde ha en god forståelse av kvinnenes vagina. Menn burde ha evnen til å stimulere kvinnen riktig."

Joe Jonas; Kjent fra bandet Jonas Brothers og DNCE

"Alle burde tørre og prøve noe nytt i sexlivet sitt. Det er gøy med litt pisk og lær, altså BDSM, på soverommet."

 

Kilder: Cosmopolitan US