Jenter som spruter

Man har sett squirting i pornofilm, men går dette an i virkeligheten også? Forskerne har konkludert med at det gjør det for mange, men ikke alle.


"Rain of Love"

Forskere har studert fenomenet og konkludert med at kvinner har små kjertler som produserer et blankt sekret. Ved rett stimulanse mot g-punktet, vil en del kvinner kunne oppleve å sprute når de når et klimaks. Japanerne kaller gjerne denne orgasmen for "Rain of Love".

Den blanke væsken kommer ut av urinveiene, men er altså ikke urin. Noen jenter kan sprute mye, mens andre ikke fullt så mye. Alle kvinner er skapt forskjellige, og dagsform og kåthet er også noe som spiller inn på dette.

Teknikken

Å få ei jente til å sprute er en teknikk man kan lære seg, men når man først har lært seg dette bør man være påpasselig med å lese hvor kåt hun er før man begir seg ut på å prøve dette ut. At man gjør det etter det har gått for han, som en deilig klimaks for henne kan være en god idé.

Hun bør enten ligge på ryggen eller stå komfortabelt på alle fire, og være godt opphisset. Det er aller lettest å stimulere skjedeveggen opp mot navlen ved hjelp av to fingre, sånn at man kjenner hvor man trykker og hvor hardt man behøver å trykke.

Finn punktet som føles litt ruglete under fingrene og bruk to fingre til både å presse og lage en kom -her - bevegelse samtidig. Finn en hastighet på bevegelsen som får henne til å stønne av nytelse. Når du kjenner at skjeden svulmer opp og blir mer ruglete bør du presse enda hardere. Leser signalene hennes så får du en pekepinn på hvor deilig hun har det.

Ekstratips

For enda mer intens stimulering kan hun eller han legge en hånd på nedre delen av magen og presse mot hånden som stimulerer g-punktet, men dette er valgfritt og individuelt.

Skrevet av: Beate K.