Jenter og analsex

Hvorfor digger egentlig så mange gutter analsex, mens jentene kvier seg? Analsex er noe kvinner har et hat-elsk-forhold til. 

Noen jenter tror det er en liten hjernefeil hos menn som liker å vifte med kjeppen rundt analområdet, eller rettere sagt; i det... Mye av det har nok å gjøre med at denne delen av kroppen er så ”forbudt” i forhold til vagina. Gutta føler kanskje også at de går over en slags moral kodeks. På en eller annen måte blir de liksom en slags ”Robin Hood av damers kropp”. La oss heller ikke glemme innflytelsen fra pornofilmer heller.

Selv om mange kvinner ikke føler seg helt komfortable med å la en mann introdusere dem for en ny og modifisert ”doggy style”, er det allerede en del som har funnet gleden ved litt kinky analsex. Så, hva er det egentlig kvinner hater ved analsex, eller enda bedre; hva elsker de ved det?

Tro det eller ei, analsex kan være veldig deilig for jenter fordi vaginaen ligger tett inntil. Rektum deler nemlig vegg med skjeden, og erotiske nervetråder ligger nærmere på den siden, noe som kan gjøre opplevelsen helt unik, sterkere og muligens orgasmisk. Mange kvinner tror at analsex er skikkelig tabu, og noe som bare blir utført i ”pizzabudet har sex med den sultne jenta”-filmer. Men i dagens samfunn av one night stands, trekanter og gruppesex, er det meste er lov; til og med å bruke bakdøra på soverommet.

Det er noen som har sagt at kvinner prøver analsex to ganger; Èn gang for å se hvordan det er, og èn gang til for å sjekke ut om det virkelig var så ille. Det er enkelte ting jenter hater ved analsex, men disse kan også være hva jentene liker ved det. 

Hva kvinner misliker med analsex

1) Det gjør henne svak

Under analsex gir kvinner all makt til han. Posisjonen bakfra gir henne ikke mye å se på annet enn veggen foran, og man får lite kontakt med partneren. 

2) Han styrer hennes orgasme.

Ved analsex er det få erogene soner som blir stimulert, derfor legger hun faktisk sin seksuelle tilfredsstillelse i mannens hender. 

3) Det kan gjøre stor skade.

Om mannen ikke er forsiktig, bruker god tid og masse glidemiddel kan han faktisk skade henne. Når enkelte menn får lov til å entre denne hellige inngangen, er det mange som får en overhengende lyst til å dominere. Men husk at om han ikke er forsiktig slik at hun kan slappe av, kan det hende han får seg en ubehagelig overraskelse - og hun etterlates med nerveskader "der bak". 

4) Det kan gjøre svært vondt.

Det som føles trangt og godt for gutta, kan føles trangt og vondt for henne. Kvinnen lar han penetrere en portal som egentlig er enveiskjørt. Det er kanskje ikke så rart at mange jenter ikke er fryktelig gira på å få noe som føles så hardt som en agurk opp i dette området, som vanligvis bare deler sine gleder med doskåla.

5) Kvinner er redde.

Hun er ikke helt sikker på hva han gjør bak der. Selv om hun egentlig vil at han skal fortsette - hun har jo tross alt gitt han muligheten - er tankene hennes fylt med smerten og lidelsen hun tror hun kommer til å gå gjennom.

6) Det er jo ikke noe glid der.

Nei, det finnes ikke noe naturlig glidemiddel bak der. Om penisen ikke er gjennomvåt, så bruk glidemiddel. Masse glidemiddel. Og litt til. Om dere ikke gjør det, vil hun hoppe i taket og grave neglene inn i tapeten. Ingen jenter vil ha en ufølsom mann som kun tenker på seg selv og egen nytelse.

 

Hva kvinner elsker ved analsex:

1) Det er et nytt territorium.

Tro det eller ei, jenter er like opphisset som menn når man skal utforske ”nytt land”. Mange ganger er kvinner litt tilbakeholdne med å vise sin entusiasme, men det er bare fordi hun ikke vil bli tatt for å være "billig". Derfor: Gjør han det på riktig måte, vil han mest sannsynlig få to hull i stedet for ett, så lenge dere er sammen. Det kan faktisk hende at hun begynner å foretrekke analsex. 

2) Det er en mulighet for å få gnidd rumpeballene litt.

Om det er noe som virkelig kan få jenter til å slappe av, er det når en mann gnir rumpeballene hennes mykt, sprer dem og klemmer dem sammen. Ikke stup mot hullet og glem resten av kroppen. Kroppen hennes er der for å bli tatt. Så ta den.

3) Han kan massere ryggen hennes og holde henne rundt livet.

Å gi hele kroppen hennes oppriktig oppmerksomhet før han penetrerer henne gagner dere begge. Musklene hun har analt vil da slappe lettere av, så han kan komme enklere til og dere kan nyte ferden sammen.

4) Å ha litt vondt under sex kan faktisk være veldig godt.

I all oppriktighet: Hvorfor tror menn at kvinner lar dem slippe til bak om hun tror det gjør forferdelig vondt? Det er faktisk fordi kvinner liker det. Noen jenter går også så langt som å elske det, for disse kan få mest sannsynlig også få orgasme ved å bli tatt analt.

 

Det er ikke alle jenter som liker analsex, eller som overhodet vil prøve det, men det finnes altså de som digger det. Så snakk med partneren, og finn ut hvilken kategori hun tilhører.