Ja, takk, begge deler

Hvorfor nøye seg med det enkle, når man kan oppnå dobbel nytelse ved å legge lista litt høyere og stimulere både klitoris og g-punkt?

Du har garantert hørt om klitorisorgasme og g-punktorgasme. Forhåpentligvis har du også opplevd minst en av disse. Slett ikke alle kvinner har opplevd g-punktsorgasme, men er du en av de heldige, trodde du kanskje at nytelsestoppen var nådd. Ifølge cosmopolitan.com er det derimot mer å hente. Her er tipsene til hvordan du kan oppnå en blandet orgasme, det vil si både en klitorisorgasme og en g-punktsorgasme – på én og samme gang! Jada, julenissen finnes.

Øvelse gjør mester

Klitorisorgasmen kommer gjerne raskere, fordi området er så følsomt. G-punktsorgasmen kan oppleves mer intens fordi du stimulerer nervene som sitter på innsiden. Ved å stimulere disse to områdene samtidig, kan man oppnå en lengre og mer intens nytelse, hevder sexterapeut Ava Cadell. Men ingenting kommer gratis, så det er bare å øve.

Slik går du frem når du forsøker å oppnå en kombinasjon av de to måtene kvinnen kan nå klimaks på:  Legg deg på ryggen og slapp av. Start med å berøre klitoris lett. Etter hvert som du blir mer opphisset, øker du trykket til du nærmer deg klimaks. Så fjerner du hånden og flytter den til g-punktet. Du finner det ved å kjenne med fingeren på innsiden av vagina, på frontveggen mot magen. Du kan kjenne et ruglete område og får følelsen av å måtte tisse når du trykker der. Dette gir seg etter hvert.

Dobbel stimuli av g-punkt og klitoris

Deretter stimulerer du g-punktet til du blir ganske opphisset. Da begynner du å stimulere klitoris igjen med den andre hånden eller en vibrator. Husk å ikke ta vekk fingeren fra g-punktet. Når du berører begge slik at det føles godt, fortsetter du med full styrke til du til slutt eksploderer i en sterk bølge av nytelse.

Kilde: Kondomeriet, Cosmopolitan