Hvordan onanere i dusjen | Kondomeriet

Hvordan onanere i dusjen

Hva med å starte dagen med en deilig orgasme i dusjen? Det er jo ikke noe bedre sted å oppnå det store klimakset på - under varmt og deilig vann som strømmer ned kroppen! 

I en hektisk hverdag så er det viktig og sunt å koble av, og for de fleste er dusjen kanskje ett av de få stedene man virkelig får litt alenetid. Det er flere sex-eksperter som mener man bør onanere mer - og spesielt i dusjen, da dette er et sted som får deg til å slappe ekstra mye av. Det varme vannet og avkoblingen fra omverdenen gjør at man stort sett glemmer alt stress og alle bekymringer, noe som kan føre til at du lettere og raskere kan få orgasme. Så om det er et sted vi mener du bør gjøre til ditt go-to sted for onanering, så er det dusjen! 

Her er våre beste tips til hvordan du kan onanere i dusjen! 

1. (40).pngRiktig temperatur

Nesten det viktigste når du skal ta deg en lang og deilig dusj, er å ha riktig temperatur på vannet! Det er verken digg å ha for kaldt eller for varmt vann - så her er det om å gjøre å finne en mellomting som gjør kroppen steamy og avslappet...

1. (41).pngVanntett leketøy

Onaneringen blir ikke komplett uten et lekent leketøy - som selvsagt må være vanntett. Her er det lurt å bruke et leketøy som du kan ha godt grep rundt, selv når det blir litt vått og glatt... Du vil jo ikke glippe leketøyet ved et uhell under akten! 

1. (42).pngFinn riktig stilling

Riktig og behagelig stilling er også viktig for å få kroppen til å slappe av og slippe seg løs. Prøv deg frem med ulike stillinger som du føler deg komfortabel i - enten det er å stå, sitte ned eller ligge. Hot tip her er å skaffe seg et ekstra "fot-tak" som du kan henge på veggen - så kan du plassere én fot opp, og komme til der du trenger... 

Artikkel-onanere-i-dusjen-3.png

imageita19.pngGodt underlag

Vann, glidemiddel og såpe kan være en farlig kombinasjon når det gjelder å holde seg på beina i dusjen. Så pass på å ikke falle! Her foreslår vi at du kjøper et godt fot-underlag for dusjen, slik at du kan bevege deg fritt slik som du ønsker og uten å bekymre deg for å slå deg. 

imagevkkf.pngRiktig stemning

For å komme i riktig stemning på badet, må du gjøre en innsats! Her handler det om å gjøre det så koselig som mulig. Tenn noen stearinlys, senk lyset litt ned og cue litt deilig musikk, så skal du se at du kommer i litt steamy humør...

Behagelig stråle

Før du setter i gang med onaneringen er det også viktig å stille inn en behagelig stråle på vannet. Det er ikke noe digg å få en kraftig vannstråle midt i fleisen underveis... Ta på en middels sterk stråle, som renner deilig ned kroppen og gir deg den lille ekstra stimuleringen du trenger på resten av kroppen.

1. (46).pngTa deg god tid! 

Og viktigst av alt - ta deg god tid i dusjen! Man klarer som regel aldri å oppnå en vellykket og god onanering under tidspress. Sett av god tid under morgenrutinen din, eller ta deg en ekstra lang dusj på kveldstid.

Artikkel-onanere-i-dusjen-4.png

Kilde: Cosmopolitan, Kondomeriet