Oralsex – Slik tilfredsstiller du henne

Trenger du noen tips for å skjerpe ferdighetene når det gjelder oralsex på en kvinnelig partner?

Vær entusiastisk og ivrig på å tilfredstille henne oralt, gi henne all den nytelse du kan! På den måten kan du også nesten garanteres å få noe tilbake... Og selv om du får noen tips her så er det beste med oralsex å være spontan og uforutsigbar. Så om du bestemmer deg for å ta noen triksene i bruk bør du allikevel  variere fra gang til gang. Når dette er sagt; her er noen tips for å utbedre din orale ekspertise...

Start sakte

Kyss deg nedover kroppen hennes og ert lårene, hoftene og magen hennes en stund før du tar kontakt med vaginaen overhodet. Dette vil tenne henne før du i det hele tatt får begynt på noe action. Gå nærme så hun tror at du skal sirkle henne inn når som helst, men ikke gi etter så fort...

Varm henne opp

Før du fjerner undertøyet hennes kan du godt blåse varm luft gjennom det, slik at den deilige varmen treffer midt på klitoris eller mellom leppene. Pust mykt, men varmt og i korte perioder av gangen.

Ikke dykk inn

Når du begynner å kysse og slikke vaginaen hennes så begynne sakte fra utsiden. Start med å slikke de ytre kantene av de ytterste leppene, spre dem forsiktig, kyss og slikk de indre leppene og rundt vaginaen. Gjør det mykt, akkurat som som du fortsatt bare erter henne. Du kan jobbe deg opp til en mer intens jobbing etterhvert.

Vent med å besøke klitoris

Prøv å vente så lenge du kan med å finne frem til klitoris, selv om du allerede slikker leppene hennes så hold deg unna gledesknapen. Men NÅR du begynner å gi den oppmerksomhet, så slikk den mykt og fokuser på klitorishetten (like ovenfor klitoris) siden de fleste jenter setter pris på indirekte klitoriskontakt før de blir skikkelig opphisset.

Slikk alfabetet

Om du er usikker på hvordan du bør slikke på klitoris kan du prøve å slikke bokstavene i alfabetet. Eller slikke tallene fra 0-50... Det gir en god variasjon i hvordan du stryker med tungen. Lag de ekstra brede en gang i blant for å variere kontakten. Andre ganger kan du lage de mini-mini små, og konsentrer deg kun om klitoris.

gjør kvinner gale ...

Sug...

Etterhvert som hun blir mer oppphisset kan du suge klitoris forsiktig inn i munnen og flikke tungen over den. Kombinasjonen suge og slikke gjør kvinner gale...

Lytt etter reaksjoner

Lytt forsiktig etter hva hun sier, hvordan hun mumler og hvordan hun vrir seg.  Om lyden er opphissende og ekstatisk så fortsetter du med det du gjør så lenge du kan. Når hun responderer mindre er det på tide å skifte til et annet triks.

Hum hum...

Du har hørt om humming? Lukk munnen og hum mot klitorisen hennes i blant. De deilige vibrasjonene setter seg i klitoris og gir eggende bevegelser...

Bruk fingrene

...og finn g-punktet hennes. Om du ikke vet helt hvor det er kan du jo bare la fingeren gli sakte inn og ut mens du slikker henne. For å gjøre følelsen enda deiligere; husk glidemiddel!

Få øyekontakt

Det er deilig å ha med øyekontakt med partneren en gang i blant. Gi henne et smil som sier; ”det er ingenting mer jeg heller vil enn å være her sammen med deg”.

Vit når du skal fortsette

Når hun nærmer seg orgamen så fortsett med det du driver med helt til hun har fått orgasme. Ikke skift posisjon uansett om du har kink i nakken eller det føles ut som at armen går ut av ledd...!

Vit når du skal stoppe

Etter orgasmen kan klitoris være ekstremt sensitiv så ikke slikk så hardt som du gjorde da hun kom. Bruk lange, forsiktige strøk med tungen til hun slapper helt av eller skyver deg vekk.

Bon apetite!

Skrevet av Kjersti Antonsen, Kondomeriet AS