Hvordan fungerer orgasmegarantien?

Når du har kjøpt et vibrerende sexleketøy hos oss har du 30 dagers orgasmegaranti. På denne tiden har du mulighet til å prøve produktet i ro og fred, og bli kjent med ditt nye sexleketøy.

Prøv i fred og ro

Alle dager er ikke like optimale for en orgasme, slik at man bør ta seg tid til å prøve produktet en dag man er litt opphisset fra før av. Om du har gjort det, og du fortsatt føler at varen ikke fungerte for deg, kan du benytte deg av orgasmegarantien i alle våre butikker eller på nett. Merk at orgasmegarantien ikke er en "pengene tilbake"-garanti eller bytterett. Dette er en ekstraservice og garanti vi tilbyr, for at du skal kunne finne et produkt som passer perfekt for deg.

I butikk

Når du besøker en butikk henvender du deg i kassen, og opplyser om at du ønsker å benytte deg av garantien. Ha med deg kvitteringen og varen du ønsker å returnere. Vår betjening vil gi deg god veiledning og tips i forhold til en vare som vil fungere bedre, slik at du får den opplevelsen du ønsket med varen.

I nettbutikken

Om du ikke har mulighet til å ta turen til en av våre butikker, kan du returnere den ved å legge varen i emballasjen den kom i, eller en blank pose. Husk å legge ved kvittering hvis varen er kjøpt i en av våre butikker. 

Legg ved et skriv der du opplyser om ditt navn og e-postadresse, slik at vi kan identifisere pakken når den ankommer oss. Når vi har behandlet din retur, vil du motta en e-post med en rabattkode tilsvarende summen på varen du sendte inn. Rabattkoden kan kun benyttes i nettbutikken.  

Returner så produktet til:

Best på nett
Postboks 400
1411 Kolbotn

Merke pakken med "garanti".

Hva skjer med produktet jeg leverer inn?

Alle sexleketøy som har kommer til oss via orgasmegaranti eller reklamasjon blir umiddelbart kastet, og sendt til miljøvennlig destruering. Disse produktene er aldri på samme sted eller i nærheten av varene som sendes ut til våre kunder. På den måten kan vi være helt sikre på at ingen av produktene kan havne for omsalg. Du har en garanti for at du får et flunkende nytt sexleketøy når du handler hos oss.