Hvilken stilling passer deg?

Penisstørrelsen kan ha en avgjørende virkning på hvilken stilling som passer best for deg. For å forenkle det, kan man sammenlikne størrelsen på penis med ulike grønnsaker. Kanskje du er en sopp, asparges eller en aubergine med hengehode?

I fagmiljøet er det flere meninger om dette. Ofte går det ut på at sex er mer enn kun penetrering. For eksempel at man kan stimulere med fingrene og tungen, og at sex er mer enn teknikk; det er også følelser, lyst og glede. Likevel finnes det små triks og stillinger man kan forsøke for å få mest ut av samleiet. Har man en liten penis, kan det være lurt å velge en stilling der hennes kjønn er mest mulig tilgjengelig. Et eksempel er når han står bak henne, en stilling der han føler at han også har kontroll. Sex bakfra stimulerer også klitoris.

Hold stillingen!

Når man finner en stilling man liker og som fungerer, er det lurt å holde seg til den. I verste fall kan for mye bytting føre til at man blir stresset, og mannen kan miste ereksjonen. Som tilbehør kan man benytte en penisring eller ereksjonsring som holder ereksjonen hardere og fyldigere. Er mannen overvektig, kan stillingen hvor hun sitter på toppen være mest optimal, da magen slipper å være i veien.

Stor penis

Det kan være litt problematisk for de med større penis å finne en stilling som fungerer for begge. I motsetning til hva mange tror, er det mer problematisk med en stor penis enn en liten penis. Skjeden er mer fleksibel i bredden enn i lengden, derfor kan det bli smertefullt hvis en penis treffer livmorshalstappen. Det er viktig at man har varmet opp ordentlig, at kvinnen er klar og våt, og at man tar det rolig. Kvinnens skjede er gjennomsnittlig 10 centimeter, derfor kan det bli ubehagelig om hele penisen føres inn. Hvis det føles veldig trangt kan det være en idé å bruke godt med glidemiddel. Best er det hvis kvinnen finner en stilling der hun styrer og kan kontrollere hvor langt han kommer inn.

Penisen definerer ikke mannen

Inntrykket av at man har liten penis sitter først og fremst i hodet. Det kommer an på hvordan man bruker den, hvilke stillinger man velger og hva man finner ut sammen som fungerer. God sex handler ikke hvor om hvor flink man er teknisk under samleie, men om helheten rundt opplevelsen. Den gode følelsen har en tendens til å forsvinne i stresset og innstillingen om at penisen ikke holder godt nok mål.

Hvilken grønnsak er du?

Kanskje man burde gjøre om ordtaket « fem om dagen» om frukt, til sex om dagen i denne settingen?

 • Gulrot
  Med gulrot menes det tykk penis. Da passer stillingen hvor kvinnen sitter øverst og kan kontrollere hvor langt inn han kommer. Hun kan også da bevege hoftene og bue ryggen sånn han til hennes fordel treffer g-punktet, dessuten vil han heller ikke komme så langt inn som når hun sitter rakrygget.
 • Asparges
  Har du en tynn penis er du en asparges. Et stillingstips hvis du er en asparges er at hun legger seg på magen med samlede ben mens han sitter overskrevs henne med knærne på hver side av bena hennes.
 • Squash
  Er du en squash, har du en lang penis. Da er omvendt misjonærstilling stillingen for dere.  I denne stillingen ligger mannen på ryggen med ansiktet mot taket. Kvinnen legger seg så oppå med ryggen på hans bryst slik at begge ser i taket. Han vil ikke ha muligheten til å penetrere henne med sin fulle lengde i denne vinkelen.
 • Sopp
  Har du en stutt penis er du i kategorien sopp. Men soppen gråter ikke! Velg en stilling der hun sprer bena bredt slik at han naturlig kommer til ennå dypere. Et godt tips er å bruke en spennende sexpute til å heve rompa hennes slik at hun kan ha bena over skuldrene hans og han kommer bedre til.
 • Banan
  Er du en banan har du en penis som vender opp.  Din penis er omtrent designet for å stimulere g-punktet. Ansikt til ansikt stillingen er da kanskje den mest ideelle stillingen.  Da sitter han med ansiktet mot hennes ansikt, overkroppene mot hverandre og bena rundt hverandre sånn at man kan vugge seg sakte mot ekstase.
 • Aubergine
  En auberginepenis vender nedover og er litt tung i tuppen. Likevel om du da vender om litt på en stilling vil du kunne oppnå bananaffekten. Den vil man kunne oppnå ved at kvinnen står på alle fire, eller ved omvendt cowgirl, der kvinnen sitter over på mannen med ansiktet mot føttene.

Kilde: klikk.no