Hva er en penisring?

En penisring kan både være til glede for han og for henne, med og uten vibrator, være ereksjonsfremmende og til og med stimulere testiklene.

En penisring er en ring som tres på penis. Hovedsakelig for å stimulere henne under samleiet, eller for å opprettholde ereksjonen hans.

Ereksjonsring

En ereksjonsring er oftest laget av myk plast eller silikon , men lages også i metall. De myke er  fleksible som en gummistrikk, og er derfor svært lette og tre på og ta av penis. En ereksjonsring plasseres nederst ved roten av penis for å holde blodet ute i svamplegemet i en periode. Blodgjennomstrømningen vil ikke stoppes, men reduseres slik at ereksjonen blir fyldigere og hardere, og kan også vare lengre. Enkelte menn opplever at penis blir mer følsom, andre at de kan holde noe lengre før han utløsning.

Tips: ringen kan også settes rundt testiklene, eller rundt både penis og testiklene - altså helt inntil kroppen.

Andre penisringer

Det finnes også de penisringene som er laget for å gi henne stimuli og nytelse i form av vibrasjon, eller børster. Ringen tres på penis på samme måte, men med vibratoren eller børstene vendt slik at de treffer klitoris under samleiet. Denne type ring løfter parforholdet til nye høyder fordi man kan få mer ut av favorittstillingene man allerede har.

Tips: Penisringen kan også settes motsatt vei og på den måten gi han vibrasjonene. Prøv ringen rundt pungen, gjerne med vibratoren vendt mot området mellom pungen og anus.

Greit å vite

  • Tre på ringen når man har ereksjon. Tres den på før kan det være vanskelig å få nok blod ut til en ereksjon.
  • Ringen bør ikke sitte på i mer enn 30 minutter sammenhengende. Et samleie varer gjennomsnittlig i 5 minutter så man har god tid.
  • Hvis man føler ubehag bør ringen tas av.
  • Dersom man går på hjertemedisiner, medikamenter for å fortynne eller fortykke blodet bør man vise forsiktighet, og eventuelt konsultere med lege, før man bruker en penisring.
  • Dersom man ønsker mer hjelp til ereksjon kan man bruke en ereksjonspumpe, også kalt penispumpe. Ringen kan fint brukes i kombinasjon med potenspiller