Hva betyr drømmene dine?

Drømmene dine inneholder mye informasjon. Men hva betyr de egentlig?

Tema: Den gamle flammen
Hvis du drømmer at du er tilbake i et tidligere forhold, kan det tyde på at ditt nåværende forhold vekker følelsesmessige minner. Disse vekkes til live når du kommer nær en person igjen. Er minnene dårlige, kan det bety at det er lignende mønstre i ditt nye forhold. Er minnene derimot gode, bør du slippe følelsene løs og nyte øyeblikket.

Tema: Kollega eller venn som elsker
Du drømmer at du er intim med en du kjenner godt, men aldri ville skjenket en tanke i det virkelige liv. Ikke få panikk! Drømmer med usannsynlige partnere handler som regel om profesjonell eller vennskapelig kjemi – ikke seksuell.

Tema: Noen følger etter deg
Disse marerittene indikerer at du har angst for en person, er stresset eller opplever andre ting som gjør at du føler deg forfulgt. Slike drømmer dukker ofte opp når du møter en ny person. Det kan skyldes spenning, men det kan også være et signal om å holde litt igjen.

Tema: Kjendistreff
Du drømmer at du er elskeren til en kjent person. Dette kan bety at du har en spesiell evne eller interesse som du er mer opptatt av enn du gir uttrykk for. Slipp deg løs og gjør det du liker å gjøre. Om ikke profesjonelt – så gjør det til en hobby.

Tema: Du blir tatt på fersken
Du drømmer at noen kommer inn i rommet mens du har sex. Dette tyder på at du føler at noen invaderer privatlivet ditt. Det kan være jobben, svigerfamilien, venner eller andre. Kanskje du bør prioritere privatlivet en stund?

Tema: Ingen steder å elske
Du drømmer at du forsøker å ha en kjapp en, men finner ingen steder å gjøre det på. Dette tyder på at du søker etter intimitet, både seksuelt og emosjonelt. Du gjennomgår kanskje en separasjon eller har et dårlig kjærlighetsliv. Hvis du har kjærlighetssorg eller føler annen sorg, kan det ta tid før det går over. Gi det tid!

Kilde: Erotic Dreams: The Secret to Understanding Women’s Hidden Passions, av Gillian Holloway