Huskeliste til ungkaren

I en ungkarsleilighet kan det mangle på både orden og ynde. Mener du alvor med stevnemøtet, bør du ta en liten runde og gjøre stedet presentabelt før du inviterer din nye flamme hjem...

Husk at tilstanden på toalett, kjøkken og soverom sier ganske mye om deg. Du vil vel ikke avsløre alle eventuelle mangler første kvelden? Og det teller ikke som rydding hvis du har stappet skapene fulle med rotet ditt, slik at hullete underbukser, gamle blader og skittent tøy står i fare for å rase ut...

Sørg for at rommet dere skal bruke mest tid i er ryddig, rent og lukter godt. Da er du langt på vei. I tillegg kommer også en del rekvisitter som kan være med å gjøre kvelden perfekt:

Stearinlys
Gir en romantisk atmosfære. Stearinlys på soverommet skaper stemning samtidig som dere ser hverandre, så ha noen klare der inne også. Husk lighter.

Musikk
Unngå å fomle ved stereoanlegget når hun har kommet. Ha sensuell musikk forberedt, slik at det bare er å skru på anlegget.

Mintpastiller
Ånden deres er kanskje ikke helt på topp etter middag, vin og kaffe, så noen mintpastiller er kjekke å ha for hånden.

Massasjeolje
Massasje er en deilig måte å starte forspillet på. Sørg for at du har oljer som ikke er farlige å fortære, for det kan jo tenkes at tungen deres også har tenkt seg dit.

Kondomer
Dette er en selvskreven rekvisitt og bør finnes i hopetall hos alle single med et aktivt sexliv. Kjønnsykdommene er ikke utryddet.

Skjerf og håndjern
Er dere med på notene begge to, kan noe å blinde med og binde fast med være stas å ha på lur i skuffen.

Glidekrem
Noen ganger trengs litt ekstra smøring, og en glidekrem kan være til hjelp.

Puter
En pute til å ha under baken hennes når dere har sex kan være greit å ha tilgengelig på soverommet. En ekstra pute til henne hvis hun sover over er også hyggelig å tilby.

Vann
Husk vann, all den dampende aktiviteten gjør dere dehydrert. Dessuten er det forfriskende. Putt noen sitronskiver i også.

Tørkepapir og våtservietter
Du vet aldri når du får bruk for dette, så la det inngå i rekvisittlageret ditt. Nå finnes det egne intimserivietter.

Sjokolade
Ja, det kan du godt ta frem når dere er ferdige, så kanskje dere kommer i stemning til en runde til?

Kilde: askmen.com