Guide: Hvordan bruke en strap-on

Nysgjerrig på sexleketøyet strap-on? Her er den ultimate guiden til deg!

Mange har en misoppfatning om at strap-on kun brukes av en begrenset gruppe, som for eksempel lesbiske. Men det er feil! En strap-on kan så absolutt nytes av alle - uansett kjønn og legning. Nedenfor har vi tatt for oss det viktigste du måte vite om strap-on. 

Hva er egentlig strap-on?

En strap-on er et type sexleketøy som består av en dildo som brukes til å stimulere en partner. Strap-on er mest kjent for å komme med en harness, et belte, som settes rundt hoftene eller midjen, men kan også komme som strapless strap-on. Belte har et feste til en dildo som følger med, og ofte har beltet fester som gjør at man kan skifte ut dildoen til andre varianter. 

Strap-on kan nytes uavhengig av kjønn og kan brukes både til anal og vaginal stimulering. Strap-on kan for eksempel gi kvinner en kunstig penis, eller så kan menn få en ekstra penis for fastere, tykkere og lengre penis. I tillegg er det mange som bruker strap-on som et hjelpemiddel for å kompensere for ereksjonsproblemer. 

Strap-on-me-bilde.png

Finn riktig type og størrelse

Det finnes et stort utvalg i strap-on belter og dildoer. Som en myk start kan det være lurt å velge et belte med en dildo i liten størrelse. De fleste belter har fester og O-ringer som fungerer med dildoer av ulike størrelser. Etter hvert kan man bytte ut til en større dildo om det er ønskelig. Det eneste man må tenke på, er at dildoen må ha en flat base eller sugekopp i bunnen. 

Strap-on kommer i en rekke ulike varianter. Noen er ment for at kvinner skal ha det på, andre ment for menn. Beltene finnes i stringtruse-varianter for begge kjønn. Andre belter festes rundt livet og under rumpeballene. Noen typer strap-on kommer med en hul dildo slik at han kan ha den over penis, samtidig som også hun kan bruke den på han. Mulighetene og variasjonene er mange, så det gjelder å ta seg tid til å finne den typen som passer best for deg og partneren. 

Se-alle-strap-on-her.png

Ulike varianter å velge mellom: 

Strap-on-nybegynnere-bilde.png

Denne beginners strap-on dildoen er perfekt for deg som ikke har prøvd strap-on før og trenger en snill introduksjon. Settet kommer med en perfekt kombinasjon av liten dildo og et bra strap-on-belte. Dildoen er laget i myk og deilig gelé, og føles veldig pirrende!

2.png

Her får du et klassisk strap-on sett med et solid body dock-belte og en realistisk dildo fra det kjente merke King cock. Body Dock-selen har et «push & play»-design som fungerer sammen med de fleste sugekopper på dildoer. Plasser enkelt dildoen din mot den runde sugedokken til luften mellom blir sluppet helt ut - og voila! Suget mellom skaper en supersterk binding som gjør at dere kan leke så mye dere bare vil uten problem. Dette er for deg som er forbi nybegynner-fasen og ønsker et godt sett å leke deg med! 

Strap-on-hul-vib-bilde.png

Strap-on finnes også i hul versjon. En hul strap-on er fin for deg som for eksempel ønsker mer lengde og tykkelse, eller om har ereksjonsproblemer. Denne versjonen vibrerer også i tillegg! Skru den på og nyt den sammen... 

Strap-on-uten-belte-bilde.png

Strap-on kommer også uten belte. Denne varianten er en genial strap-on som sitter på plass helt av seg selv, uten å bruke sele, belte eller hender! Den eggformede enden føres inn i skjeden og sitter komfortabel på plass på grunn av sin anatomiske form. Staken på dildoen er fleksibel slik at du kan tilpasse vinkelen slik du ønsker. Leketøyet har 3 gode motorer, som gir deg vibrasjoner til både g-punktet, p-punktet og klitoris - så her vil du garantert få oppleve himmelske kombinasjonsorgasmer!

Hvordan bruke strap-on med belte:

  1. Løsne alle stropper slik at den er stor nok til å tråkke inn i
  2. Ta et steg inn i hver åpning og dra opp belte til hoftene/midjen
  3. Dersom du har penis, plasser den i eventuelle åpning under dildo eller inn i hul dildo. 
  4. Stram til beltet rundt hoftene/midjen. Beltet bør være så stramt at den ikke faller av, men ikke for stramt slik at det er ukomfortabelt.
  5. Bruk en god mengde med glidemiddel og nyt i vei!

Hvordan bruke strap-on uten belte:

  1. Påfør en god mengde med glidemiddel på den delen av dildoen som skal inn i skjeden
  2. Sett delen inn i vagina og juster posisjonen slik at det føles behagelig
  3. Ved bruk, klem til med underlivsmusklene og støt i vei!

Gode tips til strap-on bruk:

- Belter som strammer bak lårene, vil gi ekstra god støtte. Til nybegynnere/ de som ønsker ekstra støtte er disse å anbefale.

- Naturtro dildoer med testikler kan være litt tunge foran. Dette kan merkes ved bruk. For enklest vekt, og slippe å belaste ryggen, kan det anbefales å velge en dildo uten falske testikler.

- De fleste dildoer til strap-on er laget av silikon og derfor må man bruke vannbasert glidemiddel. Om strap-onen skal brukes til analsex er det viktig å bruke glidemiddel som er ment for det - og huske på å tilføre mer underveis! 

- Om man bruker strap-on uten belte, er det enklest for den som har egget inni skjeden å ligge nederst og partner som får skaftet på dildoen inn i seg, er på toppen. 

Se-alle-strap-on-her.png