Gode sexstillinger med We-Vibe Melt | Kondomeriet

Gode sexstillinger med We-Vibe Melt

Prøv klitorisstimulatoren Melt fra We-Vibe med partneren din i disse gode sexstillingene! Samleiet blir aldri det samme igjen...

Klitorisstimulatoren Melt fra We-Vibe bruker samme orgasmefremkallende teknologi som Womanizer gjør. Ikke bare er den helt fantastisk alene, men den er helt utmerket å bruke under samleiet med en partner!

We-Vibe-Melt-blå-og-korall-GIF.gif

Melt er nemlig designet for par. Den kan blant annet styres med app, noe som åpner opp for mye spennende parlek. Men det beste av alt er at den passer mellom to kropper i nesten hvilken som helst sexstilling under samleiet! Det buede designet og den slanke formen gjør det enkelt å smyge den ned til klitoris under akten. Melt er rett og slett det perfekte tilskuddet til sengekosen. Tror du oss ikke...?

Par: – Anbefales på det sterkeste

«Vi prøvde denne for første gang i går og koblet til appen slik at han styrte. Den var helt fantastisk!! Kom ved første forsøk og er utrolig fornøyd! Anbefales på det sterkeste!!»

«Jeg og samboeren kjøpte denne og den er fantastisk! Ikke bare kom jeg en gang, men to ganger rett etter hverandre!»

Slik lyder to tilbakemeldinger fra våre kunder. Ønsker du også å oppleve hvor fantastisk klitorisstimulatoren Melt er under samleiet? Vi har plukket ut 5 gode sexstillinger du kan prøve sammen med partner!

Cowgirl

Melt_sexstilling_cowgirl.jpg

Er det aller første gang du og/eller en partner bruker et sexleketøy under samleie, kan det være lurt å begynne med en sexstilling dere allerede kjenner godt til, som eksempelvis cowgirl-stillingen. I denne sexstillingen ligger partneren på ryggen. Hun setter seg oppå med fremsiden av kroppen vendt mot partners ansikt. Om det er vanskelig å bevege seg ordentlig her, kan en pute under hvert kne gi støtte. Her vil partner kunne bruke klitorisstimulatoren på henne, eller hun kan ta saken i egne hender! Dette vil også fungere i reverse cowgirl, hvor hun setter seg andre vei.

Doggystyle

Melt_sexstilling_doggystyle.jpg

I denne sexstillingen står hun på alle fire som en hund, derav navnet doggystyle. Partneren står mellom beina og kommer inn bakfra – enten i skjeden eller inn bakdøra... I doggystyle-stillingen er det fullt mulig for begge parter å rekke frem til klitoris!

Skjeen

Melt_sexstilling_skjeen.jpg

I denne sexstillingen ligger begge på siden, men hun ligger foran slik at partner kommer inn bakfra. Dersom hun setter fotsålen i underlaget og vinkler kneet oppover, vil klitoris være mer eksponert og tilgjengelig for stimulering. I denne sexstillingen kan både hun eller partner rekke frem til klitoris med den fantastiske klitorisstimulatoren! 

En ny vri?

Melt_sexstilling_to_varianter.jpg

I denne sexstillingen sitter parner på knærne, mens hun ligger nede og støtter seg opp ved hjelp av en pute. Hennes ene bein plasseres så på partners skuldre. Det andre benet kan enten plasseres mellom partnerens lår eller på utsiden av partners ben. Disse stillingene er også perfekt sammen med Melt, da den slanke formen enkelt kan smyges ned til klitoris!