Glidemiddel med smak

Har du prøvd glidemiddel med smak? Her får du de heteste tipsene til hvordan du kan bruke smakfulle glidemidler.

Hva med å friske opp glidemiddelkolleksjonen hjemme med glidemiddel med smak! Smakfulle glidemidler er blitt en favoritt hos mange, og du kan velge mellom mange ulike smaker: alt fra jordbær, banan og fersken til varianter med smak av sukkerspinn, crème brulee og tyggegummi.

Men hva er poenget med å sette smak på glidemiddelet? Og hvordan bruker du det? 

Sett smak på partneren

Det beste med et smakfullt glidemiddel er at du kan få partneren til å smake slik du vil. Velg favorittsmaken og smør i vei! Oralsex har kanskje aldri vært enklere? Smør glidemiddelet på erogene soner og bruk tungen til å slikke det opp. Pirr hverandre med sansene. 

Smakstesten

Gå til innkjøp av glidemiddel med forskjellige smaker. Sett bind for øyene på din partner og smør ulike smaker på ulike deler av kroppen. Før din partner rundt mellom de ulike områdene og la han gjette hvor mange smaker han får riktig. La partneren få en "straff" for hver gang hun eller han tar feil i form av seksuelle tjenester for deg. For alle riktige svar partneren din klarer å gjette, så utfører du en seksuell tjeneste tilbake. Win win! 

Lag isbiter av glidemiddelet

Hell ditt valg av smaksatt glidemiddel over i et isbit-brett. La det så fryse noen timer. Du er nå klar for en frisk opplevelse alene eller med din partner! Gli isbitene over kroppene til hverandre og over kjønnet. Kjenn hvordan glidemiddelet er kaldt og smelter på kroppen. Smak på hverandre og kjenn at dere er våte og klare! Fins det noe mer spennende forspill? 

Du finner alle våre varianter av glidemiddel med smak her!