Fungerer penispumpe?

En penispumpe er ikke bare et hjelpemiddel når ereksjonen svikter, det er også et deilig sexleketøy som kan gi en fyldigere ereksjon og deilige orgasmer.

Penispumpe er et sexleketøy som det hersker mye forvirring rundt. Hvordan fungerer det? Hvem kan bruke det? Og gjør det penis større?

Penispumpen er mest kjent for å være et alternativ til Viagra og kirurgiske inngrep for menn som sliter med å opprettholde eller få ereksjon. Penispumper brukes fortsatt i så henseende, og er et ypperlig verktøy for å få en ereksjon som matcher lysten. Nå har imidlertid penispumpen blitt oppdaget av den gjengse mann, og brukes like mye for nytelsen som for nytten.

Penispumpe som sexleketøy

Mange menn er nysgjerrig på penispumper og ser på det som en av de tingene man bare “må” prøve en gang i livet. Drømme-ereksjonen er bare et par pumpetrykk unna. Tør du prøve?

Vakuumet som skapes i penispumpen gir en deilig sugende effekt som kan minne om en blowjob, og penis blir både mer følsom og midlertidig tykkere av alt blodet som pumpes inn i penis. De fleste menn liker dessuten synet av sin egen penis med struttende blodårer, klar for action!

Du får penispumper som er spesialdesignet for å brukes i badekar og dusj, samt vanlige penispumper som brukes “tørt”. Vi har også penispumper med vibrasjoner, for ekstra nytelse. Dersom du ønsker å benytte deg av penispumpen til onani, så kan du bruke sikkerhetsventilen for å slippe ut trykket, for så å pumpe opp penis igjen for å forlenge den deilige følelsen. 

Slik bruker du penispumpen

Tre penis inn i pumpen. Det kan være lurt å være glattbarbert i området rundt penisroten, slik at det blir helt lufttett. Du kan gjøre dette med eller uten ereksjon, men det vil ta kortere tid å pumpe dersom man allerede har en ereksjon til å starte med. Sørg for å ha litt glidemiddel i gummituten før du fører penis inn i sylinderen.

Pumpen skal holdes så tett inntil kroppen som mulig, slik at det ikke slipper inn oksygen. Da er man klar til å klemme på gummiballongen som er festet til pumpen. Etter få trykk på ballongen vil man merke at pumpen suger seg på plass, og man kan se at penis øker i omfang når blodet strømmer til. Hvis du i tillegg bruker en penisring etter du har brukt penispumpe, kan du bevare den harde ereksjonen lenger.

Pumpene  har som regel en knapp som fungerer som sikkerhetsventil. Sikkerhetsventilen slipper ut vakuumet, slik at du enkelt kan trekke penis ut igjen om trykket blir for meget, eller du er ferdig med pumpingen. 

Det kan være lurt å gjøre seg kjent med pumpen din og eksperimentere med penisring før intime situasjoner.

Bruk alltid en penisring

Å bruke en ereksjon- eller penisring etter du har pumpet penis, er helt essensielt hvis du vil beholde reisningen. Penisringen gjør slik at blodet forblir i penis, ved at ringen strammer mot blodårene. Et lurt triks kan være å putte ringen rundt glass-sylinderen nært tuten før du pumper, slik at du enkelt kan rulle den av og smette den på penis når du er ferdig å pumpe. En penisring skal aldri sitte på mer enn ca. 30 minutter.

Ofte følger det med penisringer når du kjøper penispumpe. Men det er ikke alltid disse passer, eller er av god kvalitet. Hvis vanlige penisringer sitter ubehagelig på, kan du prøve en ereksjonsring som du kan stramme selv.

Gir ikke større penis permanent

Det er en utbredt misforståelse at penispumper vil gi større penis ved langvarig bruk. Dette stemmer ikke! Man kan oppnå en kortvarig effekt, men ved neste ereksjon er størrelsen tilbake til normalen.

Ifølge en studie fra universitetet i Teheran gjort mellom september 2003 og november 2004, utførte en gruppe på 37 menn "vakuumbehandling" tre ganger i uken i seks måneder. Etter seks måneder hadde den gjennomsnittlige penislengden økt fra 7,6 cm til 7,9 cm, altså ingen signifikant forskjell.

Penisforlengere

La det være klart, penispumpe vil ikke gi en større penis utover den effekten du får når du bruker pumpen. Forskning viser at de fleste er fornøyd med utstyret til partneren, og at kvinner faktisk foretrekker en penisstørrelse som er betydelig mindre enn mannens ideal.

Er du likevel ute etter å maksimere utstyret, så finnes det spennende sexleketøy som kan gi partneren mer fylde og lengde ved penetrering – hvis dette er noe du eller hen tenner på. Såkalte penisforlengere er silikonhylser som man trer rundt penis og fester rundt ballene. Penisforlengere kan brukes under samleie for å få noen ekstra centimeter, samtidig som det demper intensiteten av samleiet slik at han holder lenger.

Hylsene kommer i flere ulike hudtoner eller i et gjennomsiktig materiale, alt etter hva dere fantaserer om.

Kilder: Ung.no, Kondomeriet.no, https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1464-410X.2006.05992.x , https://prostate.net/articles/do-penis-pumps-work/