Finn mannens g-punkt

Prostata blir ofte omtalt som det mannlige motstykket til kvinners g-punkt. Slik finner du orgasmepunktet til mannen!

Det er ikke bare kvinner som har et g-punkt, som gir en annerledes og heftig orgasme. Mannens "sweet spot" kalles ofte for p-punktet, oppkalt etter prostata. Prostatakjertelen ligger like under blæren, og er ansvarlig for å produsere et sekret som inngår i sædvæsken. Prostata er lett å føle fra endetarmen. Kjertelen ligger 3-5 centimeter opp i rektum og er på størrelse med en kastanjenøtt. 

Prostata kan stimuleres med en finger, en prostatavibrator, en analplugg, en strap-on eller med penis.

Forberedelser:

Før en prostatamassasje bør han tømme blæren. Han bør også vaske seg grundig i dusjen eller med klut. Den nedre delen av endetarmen er som regel tom hvis han ikke må på do. Hvis du likevel synes det er ubehagelig å stikke en finger inn i rektum, kan du prøve med engangshansker.

Pass på at du har rikelig med glidemiddel tilgjengelig.

Steg 1: Gjør ham opphisset først

Det er viktig at mannen er ordentlig opphisset før du begynner å massere prostata. Når penis er fylt med blod, bidrar det til å lindre spenningen rundt prostata. Start derfor med å kose med penis. Bruk et godt og tykt glidemiddel. Det er viktig at du stopper før mannen kommer for nær avtrekkeren. Be han gjerne si “stopp” når han nærmer seg.  

Steg 2: Varm opp ringmuskelen

Deretter flytter du fingrene til anus. Påfør gjerne litt mer glidemiddel på fingrene før du trer de inn i ham. Hvis muskelen rundt endetarmsåpningen blir spent, vent til musklene slapper av før du fortsetter å trenge inn dypere. Stimuler rundt endetarmen til du kjenner at han slapper av.

Steg 3: Korte negler

Hvis du setter langfingeren eller pekefingeren noen få centimeter inn i endetarmen, kan du føle prostatakjertelen i taket av rektum. Punktet føles ut som en myk valnøtt. I begynnelsen av prostata-massasjen kan det føles ubehagelig. Det kan også være at han ikke kjenner noe i det hele tatt. Men etter en stund, og spesielt i kombinasjon med runking eller en blowjob, føler mange at stimuleringen gir en spesiell følelse av sterkere lyst. Dette er selvsagt individuelt.

Steg 4: Ulike teknikker

Når du er to til tre centimeter inn, kan du bøye fingeren lett og massere ringmuskelen fra innsiden. Etter en stund kan du la fingeren vibrere litt. Sett fingeren litt lenger inn og bøy den oppover mot navlen til du treffer et rundt "valnøtt-lignende" vev. Trykk mot området, stimuler det ved å flytte fingeren opp og ned, hold fingeren på området og la den "vibrere" forsiktig. Stimuler penis samtidig for å gi en enda deiligere behandling. 

Tips: For å pirre mannen ekstra mye, kan du slutte å massere prostata rett før han får orgasme. Vent en liten stund før du gjennopptar stimuleringen. Gå inn med full kraft og runk ham samtidig til han kommer. Når man stimulerer prostata, opplever mange menn at sæden renner ut i stedet for å sprute. Dette er helt normalt.

Kilder: intiminformation.se