Fem sexerfaringer alle par burde ha

Disse fem oppgavene vil garantert heve sexlivet deres, og ikke minst være bra for forholdet. 

Finn opp deres ”egen” stilling

Hvis dere tør å improvisere, viser det at dere er såpass trygge på hverandre at dere tør å eksperimentere. Dere kommer til å føle dere som seksuelle pionerer, og få litt ekstra selvtillit i sengen. Det hevder forfatter Susan Crain Bakos på nettstedet menshealth.com. Oppdraget er å finne nye variasjoner av gamle slagere, helt til dere finner den ultimate stillingen for dere.

Innfør en ny ”sex-dag”

Hvis dere setter av en hel dag til erotisk aktivitet, vil dere oppleve det som spennende og opphissende. I stedet for å klage på planlagt sex, vil dere gå rundt med forventninger til dagen hele måneden, mener samlivsterapeut Michele Weiner-Davis. Oppgaven er å sette av en hel dag i helgen, hver måned, til å kun dyrke hverandre og kjærligheten.

Gjør plass og reserver tid for sex

Viktige hendelser i samlivet, som å kjøpe leilighet eller planlegge en omfattende ferie, kan ta fokuset bort fra sexlivet. Oppgaven er å fortelle hva du har tenkt til å gjøre med partneren din når dere endelig har fått kjøpt huset, eller når dere har installert dere på feriestedet. Spennende forventninger bygger seg opp.

Planlegg en sex-fri uke!

Ta en sexpause

Noen ganger kan sex bli litt programforpliktet og forutsigbart, så dere trenger å få bygget opp litt seksuell spenning. Oppgaven er å planlegge en sex-fri uke (ingen oralsex eller beføling heller). Etter syv plagsomme dager vil nok stemningen stå i taket igjen.

Få til en kjappis når dere er på fest

Å snike seg vekk i tjue minutter på en fest kan gi ekstra piff til et litt kjedelig sexliv. Når dere tenker tilbake på hva dere gjorde, kan hjertene deres banke i lang tid etterpå. Oppgaven er å ta tak i hverandre på neste fest, og snike dere unna. Husk glidemiddel, eller at han slikker først.

Kilde: menshealth.com