Få g-punktorgasme med partneren

Er du en av de som har funnet ut av det på egenhånd, men sliter med å få til g-punktorgasmen under samleie? Her er tipsene til hvordan du kan få en g-punktorgasme sammen med kjæresten din.

Opp med rumpa

De som er bevandret i g-punktorgasmer for eget maskineri, er kanskje klar for å få med seg partneren på en heftig sexopplevelse forbi klitorisorgasmen. Det internasjonale nettstedet cosmopolitan.com deler oppskriften:

Den beste stillingen for dette, er når du ligger på ryggen i sengen, med bena over kanten og et par puter under baken. Slik kommer underlivet mer opp og det er lettere for penis å treffe g-punktet.

L for langvarig g-punktorgasme

La ham stå på kne hvis sengen er lav nok, eller finn noe han kan knele på, når han trenger inn. Dere vil da sammen få fasongen til en L. Han bør ikke lene seg for langt over kroppen din, for du trenger plass til å berøre klitoris. Når han er inne i deg og du kjenner at penisen kommer borti g-punktet, skal han støte inntil du føler at du nærmer deg klimaks. Men så må du be ham stoppe og stå stille. La ham se når du forsiktig berører klitoris med fingrene dine. Du kan for eksempel veksle mellom å kjærtegne klitoris og stoppe for å la ham støte, til du ikke klarer å vente lenger. Da kan dere gjøre begge deler, og dette vil lede til en eksplosiv finale av følelser.

Når dere har forsøkt denne varianten, og det fungerte, kan dere neste gang prøve ut doggie-style. For når han tar deg bakfra, finner penisen automatisk g-punktet. Len overkroppen på sengen som støtte, mens du masserer klitoris når han støter. Eller, hvorfor ikke la ham gjøre hele jobben, støte og kjærtegne klitoris samtidig?

Sett deg på topp

En tredje måte å gjøre dette på, er hvis du sitter på ham med ansiktet mot ham, og deretter lener deg forover. Da vil penisen hans treffe g-punktet, og siden du er på toppen, styrer du styrken og hastigheten på støtene. Mens du beveger deg, kan du eller ham kjærtegne klitoris. En annen variant er hvis du lener deg så langt fremover at klitoris vil gni seg mot hans underliv, og til sist gi den ekstatiske følelsen av en blandet orgasme.

Kilde: cosmopolitan.com