Få henne til å be om mer

Du har fantasert om at dere har sex i bilen når du hentet henne på jobben, eller at hun bare river av seg klærne med en gang hun er hjemme og tar deg i gangen… Hvordan skal du få dette til å bli virkelighet? Her får du tipsene du trenger for å få henne med på leken - og be om mer. 

Tenn henne med forspill

Forspill er en ting kvinner ikke kan få nok av, og er helt klart et veldig viktig moment for å vekke gnisten i henne. Når det er sagt finnes det mange måter å varme opp på. Husk å ikke innta holdninen om at forspill er kjedelig. Du varmer opp bilen i 20 minusgrader for at turen til jobben skal bli mer behagelig, så ta deg tid til forspill med dama også... Sexen blir så mye bedre for dere begge!

Send en melding

Send henne en sms ved lunsjtider, og fortell henne i detalj hvordan du skal tilfredsstille henne når hun kommer hjem. Hun kommer ikke til å tenke på annet resten av dagen. Klarer du å beskrive levende hvordan du skal gjøre det, stiger forventningene ytterligere.

Bygg opp spenningen

Om dere bare innom butikken på hjemveien, så hold rundt henne og smyg hånden bestemt opp, og klem sakte rundt brystene hennes mens du slikker henne i øret. Fortell henne at du ikke har glemt at du skal ta deg av henne når dere kommer hjem. Resten av shoppingen vil nok gå unna i en fei! Problemet er at dere kanskje glemmer å kjøpe poteter, men de kan vente! 

Vel hjemme i det lune redet kler du pent av henne og legger henne komfortabelt ned på sofaen eller sengen. Etter å ha kysset henne på munnen, slikket henne på halsen og kilt henne på magen er turen kommet for å tilbringe tid litt lenger ned. Husk å gi henne oralsex i mer enn 30 sekunder! Ett slikk og et smil bringer deg ikke til topps - og spesielt ikke henne.

Ta deg god tid

Bruk tid og stav gjerne hele alfabetet med tungen. Slikk henne som du ville slikket en soft-is, og bruk fingrene for å utforske henne. La fingrene sirkulere over klitoris samtidig som du bruker tungen. Når hun sprer bena, er det en klar indikasjon på at hun vil ha mer. Gni klitoris enda litt hardere og slikk henne i et raskere tempo. Etter noen minutter kan du putte en finger eller to inn i henne og lete etter g-punktet. G-punktet sitter på innsiden av skjeden, omtrent 5 centimeter inn, på undersiden av magen. Gni det følsomme punktet i sirkler, og slikk henne samtidig. Er du riktig heldig får hun orgasme etter en stund med denne behandlingen.

Husk at regelmessighet over tid trengs om hun skal komme, det nytter ikke å finne på noe nytt hvert eneste minutt - og det er heller ikke det hun ønsker seg. La stønningen og kroppsspråket hennes fortelle deg om du gjør det riktig eller galt. Om hun får orgasme bør du vite når du skal stoppe. Klitoris blir som regel ekstremt følsom etterpå. Bruk tungen i myke, forsiktige strøk til hun stopper deg.

Om du er en gentleman forventer du deg ikke at det skal bli noe på deg etterpå. Legg deg ved siden av henne og hold rundt henne. Fortell henne hvor glad du er i henne, og at hun er deilig. Om hun vil ligge og kose litt, eller kanskje sove litt, skal du ligge der ved siden av henne selv om det hamrer som verst andre steder! Når hun kommer til seg selv etterpå kan dere begynne å kysse litt igjen. Start opp et nytt forspill, og denne gangen bør hun ta hintet om at det nå er ”din tur”.

Gode tips

Et svært viktig tips når hun gir deg oralsex: Press aldri hodet hennes ned over penisen din mens hun har deg i munnen. Det gjør det vanskelig å puste, dessuten gir det kvelningsfornemmelser. Ikke er det særlig behagelig, og det vil ikke gjøre opplevelsen spesielt pirrende for henne. Hun gjør så godt hun kan, og om du ikke synes det er bra nok, fortell henne i stedet helt enkelt hvordan du liker det! Om han er på vei til å komme synes de aller fleste jenter det er kjekt å få vite om det. Enten hun utfører oralsex eller om dere har samleie, er det greit å få et lite varsel, eller høre ”Jeg kommer!”. Ikke bare forbereder det henne på hva som kommer, men det gir også en god følelse for henne å vite at hun faktisk vipper deg over kanten. 

Hold forspill, pirrende lek og sexen morsomt, overraskende og erotiske. Gi mer enn du tar, så vil hun også synes sex er deilig, ikke bare et mas.

Ha forspill hvor som helst, når som helst
- det gjør hverdagen så mye mer spennende!