Få han til å elske Valentinsdagen med disse triksene

Menn er ikke alltid de største pådriverne for Valentinsfeiringen, men med disse knepene vil han kanskje sette mer pris på merkedagen?

Noen jenter har store forhåpninger til selveste Valentinsdagen og tenker at middag ute og blomster er en selvfølge. Andre jenter vil helst markere sitt ståsted i sosiale medier med å fortelle hvor tåpelig og ubetydlig denne dagen er. Det er ikke så lett for mannfolk å forstå hva kvinner egentlig vil. Og hvorfor må det handle om kvinnen? La dagen handle om kjærlighet og benytt annledningen til å vise din partner hvor mye han betyr for deg, på hans måte. 

Ikke bruk for mye penger

Ofte kan vi kvinner ha en oppfatning om at menn ikke vil bruke penger på ting vi syns er veldig viktige. Han vil kanskje spare eller tenker generelt mer fonuftig når det kommer til økonomi. Dette gjenspeiles kanskje i tankene han har om Valentinsdagen. Bare enda en merkedag for handelsindustrien. Vis han heller hva dere kan få til uten å bruke så mye penger. Gjør en innsats hjemme med å vaske eller rydde og lag en middag han liker. Dere må jo uansett spise? Bor dere sammen er det kanskje enklere å overraske han med dette også. Tenn lys og lag en god stemning. Menn merker også gode energier, selv om de ikke alltid kan sette fingeren på hva det er.

Finn ut hva som interesserer han

Er han interessert i sport, så finn ut om det går en kamp på tv. Eller kanskje er det en kamp eller et skirenn av noe slag der dere bor denne dagen? Er han interessert i øl og drikke, hvorfor ikke dra på et minibryggeri eller en ny bar med litt fancy drinker som lager god stemning. Kino, brettspill, gym-date, gåtur, massasje eller bare heftig sex. Det handler om å kjenne typen du liker og han vil garantert sette pris på dine intensjoner. 

La han vite hvor mye han tenner deg

Ok, så er det er språk de fleste menn snakker så er det det seksuelle. La han føle seg begjært, tiltrekkende og ivaretatt. Hvorfor ikke begynne om morgenen med litt frekk prat for å sette standarden for dagen? Pirr han med massasje på uventede steder, ikke la noen områder være urørte. Still helt naken, eller kle deg i sexy undertøy du tror han vil like og ikke virk sjenert. Menn setter selvsikkerhet høy og syns nok du er superdeilig akkurat slik du er. Ta gjerne i bruk litt tilbehør og sexleketøy denne dagen. Det er jo tross alt Valentinsdagen! Glidemiddel, penisring og klitorisvibrator er "the basics". Tør du å være frekkere, er bondage-kolleksjonen til Fifty Shades-filmene det ultimate verktøy...

Alt fra Fifty Shades finner du her.

Happy Valentine's!