Erotisk julekalender: Slik velger du riktig

Har du ennå ikke klart å bestemme deg for hvilken julekalender du bør gå til innkjøp av? Produktekspert Katarina Andresen hjelper deg å velge riktig!

Julen nærmer seg med stormskritt. Årets julekalendere har for lengst begynt å ankomme butikkene, og det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvilken julekalender som passer for deg.

Katarina Andresen er en av Kondomeriets mange produkteksperter. Hun er en del av ekspertpanelet som svarer på spørsmål om sexleketøy og tilbehør. Vi har bedt henne forklare forskjellene på de ulike erotiske kalenderne som finnes, slik at det skal bli enklere for deg å velge riktig julekalender. 

1. Årets mest populære julekalender

Naughty and Nice julekalender er helt klart årets frekkeste og mest populære julekalender, og det er ikke uten grunn! Den har 24 sexleketøy og tilbehør som både føles og ser eksklusive ut med sitt innhold i mørkeblått og gull. Her får du skikkelige kvalitetsprodukter til både han, henne og par. Julekalenderen inneholder blant annet kjente kundefavoritter og bestselgere, deriblant 8 sexleketøy og mye annet spennende tilbehør og lekne produkter.

119163_advent_kalender_EDC1.jpg

– En julekalender som denne gir par en daglig påminnelse om å bevare erotikken i forholdet innimellom alt julestress og høytidsmas. Denne julekalenderen passer til alle par, uavhengig av erfaring med sexleketøy. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Går du for denne julekalenderen, vil du ikke bli skuffet, sier produkteksperten.

Pris: 1299,-

2. På jakt etter en julekalender med Womanizer?

Har du ennå ikke skaffet deg en Womanizer, og har den fantastiske klitorisstimulatoren på ønskelisten denne julen? Da er denne pirrende julekalenderen perfekt. Den inneholder nemlig en Womanizer Starlet, i tillegg til 8 andre sexleketøy i sorte og røde detaljer. Totalt inneholder kalenderen 25 produkter til både han, henne og par. Denne kalenderen har det meste innholdet av kroppssmykker og klesplagg, som blant annet en catsuit, blondehansker og en blondemaske. Dette er på mange måter en mer kinky kalender enn Naughty and Nice. Denne julekalenderen passer med andre ord for lekne par som liker å utforske og eksperimentere – også på soverommet...

119190_orion_julekalender_2020_4.jpg

Om dere ikke har så mange sexleketøy fra før, er denne også fin å starte med. Her får dere mulighet til å utforske både nye sexleketøy og hverandre på en helt ny måte. Med denne julekalenderen blir adventstiden definitivt krydret med noe mer pirrende enn bare nellik og kanel... 

Pris: 1299,-

3. Ønsker du å slå ordentlig på stortromma?

Også julekalenderen Amorana premium har en Womanizer! I tillegg har den flere andre premiumprodukter. Denne julekalenderen ligger i det øvre prissjiktet og har totalt 28 produkter. Faktisk får du hele 13 nye sexleketøy. Julekalenderen har en blanding av et lekent og luksuriøst innhold, og med denne erotiske julekalenderen blir ikke julaften det eneste (eller største) klimakset i desember...

119277_Amorana_julekalender_premium3.jpg

– Denne julekalenderen er perfekt for par som har litt erfaring med sexleketøy fra før av, men som ønsker å ta det hele til neste nivå og se hva annet som finnes der ute. Om dere ønsker å unne dere litt luksus i hverdagen, bør dere gå for denne, sier produkteksperten.

Pris: 2598,-

4. Ønsker du et mer personlig preg på julekalenderen?

Vil du at årets julekalender skal inneholde andre ting enn kun erotiske gaver? Da er har vi flere alternativer til deg, som dette gavesettet fra Fifty Shades! Gavesettet fra Fifty Shades har 10 luker som avdekker frekke, vibrerende og luksuriøse godbiter hentet fra Fifty Shades of Grey-universet...

118768_Fifty_Shades_10_days_nedskalert.jpg

– De ti lukene kan åpnes i løpet av de ti første dagene i desember. De siste 14 dagene kan du lage din egen pakkekalender ved å sette sammen resten av adventsgavene selv. Perfekt for deg som ønsker et mer personlig preg på julekalenderen, sier Andresen.

Pris: 1149,-

Du kan også gå for en julekalenderpakke til par, som er håndplukket for å gi dere begge en gledelig jul. Julekalenderpakkene finnes i to forskjellige prisklasser. Begge kalenderene inneholder 12 sexleketøy og tilbehør av god kvalitet og er beregnet for å vare lenge. Disse er satt sammen av kundefavoritter og andre småfrekke og deilige hemmeligheter. 

julekalenderpakke_til_par_samlebilde_artikkel.jpg

– Hver av pakkene kan kombineres med 12 hjemmelagde gavekort, for en komplett erotisk julekalender,  eller du kan slå på stortromma og gå for begge pakkene. På denne måten kan du sette sammen din egne erotiske julekalender fullstappet med 24 deilige sexleketøy og tilbehør, uten å måtte gjøre den vanskeligste jobben selv, utvelgelsen, sier produkteksperten.

Pris julekalenderpakke til par: 1199,-

Pris julekalenderpakke til par Luksus: 3499,-