Erotisk julekalender: Slik velger du riktig

Har du ennå ikke klart å bestemme deg for hvilken julekalender du bør gå til innkjøp av? Produktekspert Katarina Andresen hjelper deg å velge riktig!

Julen nærmer seg med stormskritt. Årets julekalendere har for lengst begynt å ankomme butikkene, og det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvilken julekalender som passer for deg.

Katarina-produkeksp.png

Katarina Andresen er en av Kondomeriets mange produkteksperter. Hun er en del av ekspertpanelet som svarer på spørsmål om sexleketøy og tilbehør. Vi har bedt henne forklare forskjellene på de ulike erotiske kalenderne som finnes, slik at det skal bli enklere for deg å velge riktig julekalender. 

1.Årets mest populære julekalender

Det er ingen tvil om hvilken erotisk julekalender som blir den store kalendervinneren i år, og det er Luksus erotisk julekalender.  Dette er helt klart årets frekkeste og mest populære julekalender, og det er ikke uten grunn! Denne kalenderen er perfekt for både single og par som ønsker å utforske og oppdage nye sider ved seg selv, og for de som vil ta sengekosen til neste nivå. Våre dyktige eksperter har gått sammen for å skape den beste erotiske julekalenderen for deg – og denne kommer til å toppe alle dine forventninger. Julekalenderen har 24 sexleketøy og tilbehør som både føles og ser eksklusive ut med sitt innhold i sort og gull. Du får blant annet kjente kundefavoritter og bestselgere, deriblant 1 stk. bestselgende womanizer, 12 stk. spennende sexleketøy og masse annet bondage og tilbehør. 

1.Luksusjulekalender-bilde.png

– En julekalender som denne gir par en daglig påminnelse om å bevare erotikken i forholdet innimellom alt julestress og høytidsmas. Denne julekalenderen passer til alle par, uavhengig av kjønn og legning. Julekalenderen inneholder nemlig noe til enhver smak! Går du for denne julekalenderen, vil du ikke bli skuffet, sier produkteksperten.

Pris: 1990,-

2. Julekalenderen som lar deg leke med alle 5 sansene!

Er du nybegynner på sexleketøy og trenger en myk introduksjon? Da er Naughty & Nice julekalender noe for deg. Dette er årets mest lekne julekalender som lar deg utforske med alle de fem sansene dine - syn, hørsel, lukt, smak og følesans! Naughty & Nice julekalender inneholder alle dine must-haves for å komme i skikkelig julestemning... Kalenderen er utrolig lekker, har delikate detaljer i grønn- og gullfarger og kan helt fint stå utstilt på nattbordet! På innsiden finner dere 24 bokser, som fungerer som luker, som åpnes hver dag frem til jul.

2.naughtykalender-artikkel-2.png

Om dere ikke har så mange sexleketøy fra før, er denne også fin å starte med. Her får dere mulighet til å utforske både nye sexleketøy og hverandre på en helt ny måte. Med denne julekalenderen blir adventstiden definitivt krydret med noe mer pirrende enn bare nellik og kanel... 

Pris: 1290,-