En rask guide i dirty talk!

Når du vil krydre opp sengekosen litt kan en dose dirty talk være akkurat det du trenger. Her noen enkle råd.

Hent inspirasjon

Les noen erotiske noveller for å utvide dirty talk repertoaret ditt. Les de høyt for deg selv, smak litt på ordene og lek med måten de sies på. Slik inspirasjon beriker fantasien din slik at du enklere klarer å finne på noe selv også.

Få i gang praten

Ved å bekrefte at man liker noe som gjøres, gi ordre, be om tillatelse eller stille spørsmål er den enkleste måten å få i gang sengepraten. Spør om det er godt, hva den andre liker eller gi bekreftelser på det den andre gjør er det viktigste å begynne med. Hvis ikke det skulle være så godt, er det lurt å få lurt hva man heller vil at den andre skal gjøre, slik at det ikke blir dårlig stemning.

Skreven dirty talk

Noen ganger kan det være enklere å komme i gang med dirty talk på den skriftlige måten. Det er for eksempel via tekstmelding, e-post, til og med gode, gammeldagse brev. Å forberede partneren din med et brev om hva du vil partneren din skal gjøre med deg senere i uka kan være enklere for mange, enn å begynne med dirty talk midt oppe i situasjonen.

Finn triggerne

Hvis dere begge finner dirty talk opphissende kan det være lurt å finne det som trigger hverandre, om det er koseord, romantiske ord, bekreftelser, griseord eller ordre. Det kan være lurt å kombinere de for å finne ut hva man liker og da begynne der man vet partneren sin føler seg litt trygg. Det kan hende at man finner ut at partneren likte mer enn først forventet.

Dirty dialog

Hvis man som par har en god kommunikasjon seg imellom i dagliglivet, kan det legge et godt grunnlag for å få vite hva den andre ønsker og hva for å få den andre med. Dette kan også tas opp utenom senga, det handler om å skape et godt miljø for kommunikasjon.  Det er noe som kan jobbes med og finpusses over tid i et forhold. Humor og en lik forståelse for at vi alle får ha en tabbekvote, vil være gode steg på veien til et godt kommunikasjonsmiljø.

Nå har du noen enkle tips for å få i gang dirty talk sammen med partneren din, så det er bare å sette i gang!

Kilde: klikk.no