Disse yrkesgruppene har mest sex

Mens bøndene hopper i høyet, hopper journalistene over sex. Disse yrkesgruppene har mest sex ifølge britisk spørreundersøkelse.

Mengden fleksitid og fysisk aktivitet i jobben din kan potensielt påvirke hvor mye sex du har, viser en ny spørreundersøkelse.

Undersøkelsen fra sexleketøyprodusenten Lelo spurte 2000 menn og kvinner om sexlivet deres, samt deres yrke. Undersøkelsen er gjengitt av avisa Daily Mirror, og resultatet viser at bonderomantikken står sterkt. 

1 av 3 bønder har sex hver dag

Over 33% av bøndene hevder å ha sex minst en gang om dagen, på en andreplass følger arkitektene (21% har sex en gang om dagen) og frisører (17% har sex en gang om dagen). 

Bøndene har også best selvtillit når de vurderer seg selv i senga, og hele 67 % bedømmer sin egen prestasjon som “helt fantastisk”. 

På andre siden av skalaen, ser det ut som journalister har minst sex, der 1 av 5 sier de bare har sex en gang i måneden.

– Vi tror at noen tendenser, for eksempel mengden fysisk aktivitet i en jobb som bonde, sammenlignet med en kontorjobb, kan påvirke kondisjon og energinivå, sier Lelo sin talsperson, Kate Moyle til Daily Mirror.

Spørreundersøkelsen viser også at advokater er vanskeligst å tilfredstille i senga, med 27 % som innrømmer at de faker en orgasme hver gang de har sex.

– Selv innen yrkesgrupper der det er mange likheter, er det enorme mengder individuelle forskjeller som påvirker folks seksualitet og sexliv.

Yrker som har mest sex:

  1. Bønder
  2. Arkitekter
  3. Frisører
  4. Markedsførere
  5. Advokater og lærere

Yrker som bedømmer seg selv som fantastisk i senga:

  1. Bønder
  2. Leger
  3. Arkitekter
  4. Håndtverkere
  5. Markedsførere