Kan du gjette hvilke studenter som hatt fle... | Kondomeriet

Disse studentene har hatt flest seksualpartnere

Klarer du å gjette...? En undersøkelse gjennomført blant britiske studenter viser at det er økonomistudentene som får seg mest, av alle studentene i landet. De har i snitt fem seksualpartnere i løpet av studietiden. Det er det britiske studentnettstedet StudentBeans.com som har hatt ansvar for undersøkelsen.

Varierende antall seksualpartnere

De som skårer nest høyest på studien er studenter innen sosiale fag og omsorgsyrker, med gjennomsnittlig 4,7 partnere. Videre hadde studenter innen markedsføring 4,47 partnere, serviceyrker og reiseliv 4,56 og landbruk 4,44.
De studentene som stod frem som mest promiskuøse var idrettsstudenter, ingeniører, business-studenter og samfunnsvitere.

Ikke så overraskende havnet teologistudentene langt ned på lista med 2,13 partnere gjennomsnittlig. Likevel er det ikke disse som er de mest dydige; det er det nemlig miljøvernsfag-studentene som er med 1,71 partnere i snitt.
Studenter innen fagområder som kunst og medievitenskap har ikke bemerket seg spesielt som noen seksuell magnet og blant de ti nederste på undersøkelsen.

Over det hele viser undersøkelsen at de britiske studentene er mindre promiskuøse enn ryktet deres tilsier. 39 prosent hadde kun én seksuell partner siden studiestart, 5 prosent hadde ingen og nesten en tredjedel svarte de ikke var seksuelt aktive.

Venner viktigere enn sexpartnere

Videre var det bare 9 prosent  av studentene som mente at sex var det viktigste i livet deres under studiene, men på den andre siden svarte 52 prosent at venner var det viktigste. 29 prosent av studentene mente at studiene var viktigst, og 11 prosent syntes at hovedfokuset var Facebook.

 

Kilde:studenttorget.no