Sexstillingene du bør prøve!

Trenger du inspirasjon for å løfte sexhverdagen noen hakk? Da bør du prøve ut disse avslappende og spennende sexstillingene! Sengekosen vil garantert ikke bli kjedelig med disse...

Artikkel-sexstillingenedumåprøve.png

11sexstillinger-måprøves.png

1. Kringlenyp

Denne må du prøve... Du ligger på din høyre side, mens partneren din kneler med bena over ditt høyre ben. Ditt venstre ben vrir du rundt hens venstre side. Fordelen med denne stillingen er at hen kan penetrere deg like dypt som ved en doggy style-stilling. I tillegg til at man får den verdifulle øyekontakten! 

2. Strykejernet

I denne stillingen ligger du på magen med ansiktet ned mot madrassen, og med rette ben og hoftene litt opphøyd. Dermed vil du føles trangere og partnerens utstyr vil derfor fremstå mye større.

3. G-magi

Navnet sier vel sitt... I denne sexstillingen ligger du med ryggen ned i sengen og med bena hvilende på skuldrene hens. Denne stillingen er virkelig god da den gjør vaginaen din litt trangere ved å løfte bena, og dere vil da enklere treffe og stimulere g-punktet!

4. Ballettdanseren

Denne sexstillingen er akkurat som den høres ut som. Man står oppreist med et ben i bakken og den andre rundt livet på partneren mens hen støtter deg. Her får dere både mye nærkontakt og øyekontakt med hverandre. Er du klar for en dans eller to...? 

Artikkel-sexstillinger-bilde3.png

5. Korketrekkeren

Korketrekkeren er ikke bare et redskap eller en akebakke, men også en sexstilling. Den er ikke fullt så komplisert som den høres ut som. Du ligger på siden og hviler på den ene hoften og armen, samtidig som du presser sammen lårene. Partneren din kommer da inn i deg bakfra. Høres pirrende ut ikke sant? 

6. Trillebåren

Denne sexstillingen er kanskje for de mer erfarne, men SÅ god når dere får den til... Stillingen er bokstavelig, du er trillebåren og partneren din kjører deg. Man står på hendene i bakken og lar den andre parten løfte deg opp, samtidig som hen holder deg rundt hoftene. Her får armer og bein en skikkelig trim! Denne må nesten bare prøves...

7. X-faktoren

Stillingen tar utgangspunkt i misjonærstillingen, men hen snur seg slik at brystkassen og bena er ikke i kontakt med kroppen din, dere ligger da i en X. Fordelen med x-faktoren er at du kan føle mer hens bevegelser, samtidig som du har større tilgang på deler av kroppen hens.

8. Opp og stå

En enkel og grei stilling hvor dere begge står oppreist, mens du bøyer deg lett fremover uten å bøye knærne slik at hen kommer inn i deg bakfra. Siden du bøyer deg fremover vil dette gjøre deg trangere og friksjonen blir større. Det resulterer i at hele opplevelsen blir mer intens.

Artikkel-sexstillinger-bilde2.png

9. Fjellformasjonen

Denne stillingen sitter dere begge mot hverandre med knærne bøyd, stumpene og føttene i madrassen. Samtidig lener dere tilbake og støtter via hendene. La så underlivene deres møtes. Her kan dere også oppnå herlig øyekontakt, og du kan øke nytelsen ved å gni underlivet mot partneren din... 

10. V

Stillingen tar utgangspunkt i misjonærstillingen, men du løfter bena opp i en «V».  Slik får underlivet ditt mer kroppskontakt.

11. Stolleken

Du setter deg med ryggen i mot på fanget til partneren din når hen sitter på enden av sengen. Stollekstillingen er perfekt for å stimulere g-punktet. Dessuten har du hendene fri og enklere tilgang til underlivet hens. 

Trenger dere litt ekstra futt? Sjekk ut Kondomeriets egen serie av sexleketøy, "Mer Lyst".

Sjekk-merlysther.png

 Kilde: KK.no