Den perfekte kvelden

Planlegger du en romantisk og kanskje en litt småfrekk kveld med sin partner? Her gir vi deg noen tips!

Meny for to

Usikker på hva du skal servere? Lag noe enkelt og ha fokuset på din partner i stedet. Kondomeriets Meny for to ser bokstavelig talt ut som en vanlig meny du kunne fått tildelt på en resturant, men innholdet er av det noe mer snuskete slaget. Rettene er delt inn i forrett, hovedrett og dessert. De ulike rettene beskriver seksuelle handlinger dere kan gjøre med hverandre. Sett menyen på bordet og se nysgerrigheten og lysten vokste frem hos din partner! 

Du finner Meny for to her!

Tid for evaluering

Når "middagen" er over, kan du overaske med mer moro. Med Kondomeriets evalueringshefte tillater du partneren å gå igjennom ulike seksuelle tester med deg, for å si gi deg en karakter. Blir karakteren dårlig, må dere ta testen om igjen! Eller kanskje er det din partner som skal under lupen? 

Du finner Evalueringshefte her!

"Dress to impress"

Det er hyggelig å pynte seg med for anledningen når en romantisk kveld står for tur. Men hva med å gjøre det litt mer pirrende med sexy undertøy? Truser med fransk åpning, hofteholdene, boxershort med åpning for lett tilgang...mulighetene er mange!

Vårt utvalg av sexy undertøy finner du her!

Ikke glem det lille ekstra!

Tilbehør som glidemiddel og orgasmekrem kan være den lille prikken over i-en som gjør sex hakket bedre. Glidemiddel gjør det mer behagelig og glatt og orgasmekrem er uskyldig, men har pirrende krefter som gjør deg mer sensitiv og mottakelig for stimulering. 

Alle våre glidemidler finner du her.

Orgasmekrem finner du her!

Lykke til!