De heteste sex-apper til din telefon

Telefonen kan brukes til så mye mer spennende aktiviteter enn å ringe og ta bilder med. Legg bort Facebook, Instagram og Snapchat en stund: Vi har testet noen frekke apper som spriter opp sexlivet ditt. Appene kan lastes ned i App Store.

1. Dirty Game - Hot Truth or Dare 

Alle elsker nødt eller sannhet, enten om det er i senga med din kjære, eller på vors med jentene/gutta. Appen hevder å ha den største samlingen av de frekkeste "truth or dares". Denne er gratis i en periode.

2. iSexSpinner of Kamasutra - Sex Positions Premium 

Av CEM Inc.

iSexSpinner Premium er en artig måte å finne og lære mer om sexstillinger, og leke med partneren. Veldig morsom app med to spinnende hjul som velger posisjonen hennes og hans. Når hjulene stopper har de dannet en stilling. Denne ga mersmak. Gratis. 

3. Sex Positions from Kamasutra

Av Swampyfoot.com.

Flere gode stillinger er illustrert med fyrstikkmenn. Enkel og oversiktlig. Gratis, men koster når man skal oppgradere.

4. Kalm Sutra Sex Positions

Av Neil Harris. 

Denne er laget som en bok i Kamasutra-stil, inspirert av Østen. Posisjonene er illustrert med en liten tekst om hva du får ut av den enkelte stillingen. Gratis, men koster med oppgraderingspakker.

5. ForePlay Techniques

Av Dharmendra Solanki.  

En enkel app med enkle tips til hva dere kan gjøre for å piffe opp forspillet deres. Velg blant favoritt-tips og berømte tips. Oversiktlig. Koster 7 kroner.

6. Adult sex game

Av Krysis LLC.

Enkelt spill der du kan plotte inn navnene deres. Rist telefonen, og den stopper på ett av navnene med en utfordring. Kan spilles med flere om man vil ta en utfordring. Koster 7 kroner. 

7. Spice Dice 

Av Durex

En digital versjon av sexterninger. Appen kommer med forslag til alt fra romantiske gester til sexstillinger. Den inkluderer illustrasjoner og instruksjoner. Temaer er for eksempel romantikk, forspill, seksuell eller kinky. Appen foreslår også produkter som passer til, som kondomer, glidemiddel og massasjeolje. Rist på telefonen, så er spillet og terningene i gang. Gratis. 

 

OBS: Du må være over 17 år for å laste ned innholdet til din mobil.