De 10 beste sexstillingene for jenter

Ti sexstillinger som gir henne ekstra deilig sex, intens nytelse og fantastiske orgasmer.

1) 8-tallet

En videreføring av misjonærstillingen, der hans bevegelser er mer frem og tilbake enn ut og inn. Dette gjør at penis masserer skjeden samtidig som han gnir underlivet mot klitoris. En posisjon hun lettere kan få orgasme i.

2) Tight Squeeze:

Hun ligger på magen med bena i kryss, han har bena på utsiden og ligger over henne med ansiktet mot henne. Dette skaper større friksjon og hun kan bestemme hvor hardt hun vil klemme rundt penis. La han leke litt med puppene dine, eller kysse deg i nakken for ekstra nytelse.

3) Dragen:

Hun ligger på magen med en pute under seg, han ligger på samme måte over oppå henne. Dette er en stilling som krever mer skyve-bevegelser enn pumpebevegelser. En god øvelse om han kommer litt for tidlig.

4) På kanten:

Dette krever en seng og noen puter. Legg putene oppå hverandre og plasser ham i en halvt sittende halvt liggende stilling med ryggen på putene og føttene på gulvet. Nå setter hun seg skrevs over han. Dette gir henne full kontroll på fart og dybde.

5) The G-force:

Perfekt for skikkelig G-punktstimuli. Dette gir han full kontroll, og det er verdt det. Han står oppreist men på kne, hun ligger på øvre delen av ryggen med rumpa i været, mot penis. La han holde bena for kontroll så hun ikke tipper over for hvert støt. Den ultimate stillingen for dypt og intens penetrering.

6) Up, up and away:

Vil du ha deilig friksjon som gir deg gåsehud er dette stillingen for deg. Hun ligger på ryggen med rake ben til værs. Han sitter på kne med bena dine på den ene skulderen. Dette gir henne en tight følelse, samtidig som hun kan stimulere klitoris uforstyrret mens han pumper i vei.

7) Sidelengs:

Hun ligger på siden med det ene benet på sengen og det andre over skulderen hans, mens han sitter på kne. Dette gir han kontakt med sitt primitive jeg, pluss at du har full kontroll over klitoris. Slapp av og nyt hvert eneste sekund.

8) Stående tiger, hukende drage:

Hun steller seg på alle fire med albuene i madrassen og knærne på sengekanten. Han stiller seg stående på gulvet bak henne. Varier mellom å ha bena på utsiden av hans eller på innsiden for mer friksjon.

9) Frekk gulvøvelse:

Dette krever at begge står på gulvet med han bak henne. Når han har penetrert lener hun seg fremover med håndflatene på gulvet! Dette gir en unik stilling med rumpa i været som lett stimulerer klitoris fra innsiden og øker sjansen for å stryke borti g-punktet. Om hun ikke klarer å rekke helt ned til gulvet, juks med en stol eller toalettsete.

10) Ansikt til ansikt:

En litt mer krevende stilling, men den er så absolutt verdt å prøve. La henne stå på kne og legge seg bakover med føttene under seg på baksiden, deretter la han penetrere. Se hverandre i øynene, kyss og nyt.

Kilde: Cosmopolitan UK