Guide: Hvordan bruke Clone a willy

Har du lyst til å klone din egen penis? Nå kan du faktisk det - Med våre Clone-a-willy-sett!

Og dette er en superenkel gelprosess som verken er vanskelig eller tar lang tid. Nedenfor tar vi deg igjennom alle stegene til ditt helt unike sexleketøy! 

Men først og fremst: Hva er disse kittene? Om du alltid har drømt om å klone din egen penis, så er dette produktet for deg. Dette er enkle hjemmesett som inneholder det du trenger for å gjøre det selv. Clone-a-willy-kittene er perfekte for dere som vil holde i gang gnisten i langdistanseforhold, eller for dere som ønsker å doble nytelsen... Dette er også en topp gave å gi til venner ved bursdager, høytider og jubileer!

121047-Clone-a-willy-kit-Lightskin-tone-2.png

Guide til hvordan du kan klone din penis: 

Tips 1: Les veiledningen flere ganger før du starter

Selv om prosessen er enkel, er det lurt å lese gjennom brukeranvisningen flere ganger før du setter i gang. Slik får du med deg alt og unngår å gjøre feil underveis. Du kan også se en video her som viser deg hvordan man gjøre det. 

Og et annet tips: Sørg for at vanntemperaturen er riktig ved å bruke termometeret som følger med settet vårt. 

Tips 2: Allier deg med en partner! 

Det kan også være smart å ha et par ekstra hender. For best mulig resultat er det viktig at man holder tungen rett i munn, så be en venn eller en partner om hjelp slik at det blir lettest og best mulig resultat! 

1. Forberedelse: 

Finn frem alt nødvendig utstyr. I settet kommer det med nesten alt du trenger, det er kun noen få ting til som du trenger å finne frem. 

Clone-a-willy-sett inneholder: 

 • Støperør
 • Støpepulver
 • Termometer
 • 2 små bokser i kvalitetssilikon
 • Rørepinne i tre
 • Vibrator (AA-batterier følger ikke med til denne)

Det ekstra du trenger: 

 • En skål til støpemassen
 • Sleiv
 • Saks
 • Tusj
 • Et firkantet pappstykke
 • En plastboks til silikonen, som du ikke er redd for å kaste etterpå
 • Desilitermål
 • Papir (for søl) 

Når du har alt dette klart er det bare å starte! For å kunne gjøre avstøpningen er penis nødt til å være stiv, så nå er det på tide å få tankene over på noe deilig... 

Slik gjør du det: 

2.  Kle av deg klær og plasser støperøret ved siden av penisen din med åpningen vekk fra deg. Bruk tusj og sett en strek på røret ca. 1 cm over dit penisen din rekker. Deretter klipp røret ned til streken, slik at det passer til din penis-lengde. 

3. Deretter skal støpemassen blandes. Denne delen må gjøres effektivt og kjapt, så her kan det være lurt å ha hjelp. Hold termometeret under vannkranen og mål at vannet er 32 grader. NB! Her er det viktig at du er presis. 

4. Hell så 4,1 dl vann i skålen din. Her kan det være lurt at du dobbeltsjekker at vanner er 32 grader.

5. Nå - start timeren din på 45 sekunder. Åpne posen til støpningspulveret og hell det opp i skålen med vannet. Rør pulveret og vannet godt sammen i 45 sekunder. Det gjør ikke noe at massen er litt klumpete. 

6. Hell så raskt massen ned i støperøret og stikk den erigerte penisen din inn i røret. Penis må være inne i røret så fort som mulig, før 2 minutter har gått. 

7. Hold penis i røret i 1-2 minutter. Du vil begynne å merke at massen begynner å stivne. 

8. Når støpemassen har stivnet, forsiktig fjern penis fra røret. 

Nå skal støperøret stå og hvile. For best resultat, la den stå i mellom 4 til 8 timer før du går videre til steg 9. 

9. Nå er det over til silikonblandingen. Ta frem den tomme plastboksen og miks de to krokkene med silikon sammen. Bruk trepinnen til å få ut mest mulig silikon fra krokkene. NB! Lokkene på krokkene kan sitte litt hardt. 

10. Hell deretter den ferdig blandingen sakte ned i støpeformen. Viktig at du gjør det sakte, slik at du unngår luftbobler! 

11. Ta frem det firkantet pappstykket og sett et kryss i midten. Skjær et hull i dette krysset og før vibratoren gjennom til det kun er den lille skruenden igjen. Se bilde nedenfor her: 

12. Før vibrator ned i midten av silikonmassen, slik at pappen ligger over kanten.