Bondage for én?

Fantaserer du om å utforske bondage, men mangler en partner å leke med? Her er tipsene til deg som vil utforske bondage på egen hånd!

Fifty Shades of Grey har tatt verden med storm og blitt en pirrende inspirasjonskilde til frekkere sex! Men hva gjør du om du ikke har en partner? 

Vi har tipsene som gjør det enklere å utforske bondage alene!

Blindfold

Bind for øynene er spennende med og uten partner. Men uten partner kan effekten kanskje være mer beroligene? Du stenger av én av sansene dine og kan fokusere kun på dine egne tanker og stimuleringen du gir deg selv. Ikke blir forstyrret av lys, tv eller bilde av bestemor på kommoden. Berøringen vil føles enda sterkere og du kan fokusere på å spille av dine foretrukne fantasier i hodet, uten forstyrrelser! 

Her finner du blindfolds!

Onani i sexhuske

Mange tenker nok at en sexhuske kun er for par. Men det trenger det nødvendigvis ikke å være! Legg deg selv i husken i en komfortabel stilling og kjenn luften under rumpa. Sving deg sakte frem og tilbake. Stimuler deg selv med en vibrator eller vagina mens du kjenner på litt vektløshet for deg selv. 

Finn din sexhuske her.

Teip fast vibrator 

Er du kvinne, kan et superfrekt alternativ være å teipe fast en vibrator mot kjønnet. For all del bruk bondage-tape som kun kleber seg mot seg selv og ikke huden, så blir det en bedre opplevelse! For å finne ut hvordan du skal feste den og i hvilken stilling som passer deg best, blir du nok nødt til å leke litt Macgyver, men får du det til vil du nok kjenne på følelsen av ekte bondage. Husk håndjern!

Europe Magic Wand massasjeapparat passer godt til dette da hodet er stort og lengden gjør den enklere å feste. Du finner den her. Selvklebende bondage-tape finner du her.

Dobbel/trippel stimulering

Vi mennesker har flere måter å oppnå klimaks på, både for kvinner og menn. Selv om du nyter en pirrende stund for deg selv, er det på ingen måte skrevet i stein at du bare kan stimulere på én måte av gangen? Hvis du er mann, kan du benytte deg av en prostatavibrator eller eller en pirrende buttplug, samtidig som du nyter en herlig masturbator i form av en vagina eller onanihylse. Kvinner har enda et alternativ. Er du av den tøffe typen som ikke er redd for å prøve noe nytt, hva med en dobbel-dildo som brukes vaginalt og analt samtidig? Alternativt kan en kombinasjon av analkuler og en g-punktvibrator være tingen. Topp det hele med en klitorisvibrator og du vil virkelig kjenne på følelsen av å bli fylt opp. Husk glidemiddel for den beste opplevelsen!

Brystklyper/klitorisklyper

Brystene, og særlig niplene, er et erogen sone hos både menn og kvinner og et veldig sensitivt punkt! Faktisk er det noen som mener de kan få orgasme kun ved stimulering av brystvortene. Kanskje på tide å vie de litt mer oppmerksomhet? Brystklyper kommer i ulike former og har diverse funskjoner. Noen vibrerer og andre har en sugene effekt. Sjekk utvalget vårt her. Eventuelt kan det være spennende å prøve en klitorisklype for økt sensitivitet. Det finner du her.

Eller hva med en som kombinerer både brystvorter og klitoris?

Kilder: Kondomeriet, Menshealth.com