Bli en superelskerinne

Trenger du noen tips for å ta ditt indre seksuelle vesen til et høyere nivå? Her får du noen gode tips du kan ta i bruk allerede i kveld!

Lær deg de små knepene

Veien til god seksualitet sitter i hjernen. Hjernen er faktisk det største seksuelle organet vi har ofte vet man ikke at man har satt begrensinger og sperrer for seg selv. Det gjelder å tømme tankene, fylle på med noen nye og komme seg ut av skallet man kanskje har laget for seg selv.

Nyt sexen

Sex er vakkert og pirrende, et deilig avbrekk i hverdagen. Menn elsker at kvinnene nyter sex og det er essensielt at dere begge har det deilig sammen. Tør å slippe deg løs i ekstasen!

Ta spaken i egne hender…

Kanskje bokstavelig også? Overrask ham med å ta initiativet til sex, og når dere hopper i høyet kan du styre seansen akkurat sånn du vil ha det. Prøv sex et sted du har lyst til å ha sex, fortell ham hvilke stillinger du vil ha.

Begjær går to veier

Sex er kommunikasjon med kropper og tanker, det er viktig for begge å føle seg elsket og begjæret. Du kommer til å bli overrasket over hvor pirrende det er å se hverandre dypt inn i øynene og se lidenskapen hos hverandre.

Flørt

Flørtingen stopper ikke når man har blitt sammen, snarere tvert imot det er nå flørtingen begynner for alvor. Flørt og kast deg deretter over ham når han kommer hjem fra jobb for spontansex!

                                                    Bilde: Colourbox

Kilde: kvinneguiden