Bli bedre til å slikke!

Vil du bli bedre på slikking? Her får du som partner noen gode oralsextips!

I boken "Kvinnens nytelsesbibel" finnes det mange gode råd å få – både for kvinner og for deres partnere. Blant annet kommer forfatteren Ylva Franzén med mange gode tips til klitorisstimulering gjennom oralsex.

Dette er våre favoritt-slikketips fra boken!

1. Stav alfabetet

oralsextips_tunge_1.jpg

Dette tipset går ut på at partner bruker tungen sin til å stave alle bokstavene i alfabetet på og rundt klitoris. Her kan du fint variere mellom å bruke store og små bokstaver, eller å friske opp løkkeskriften! Når partneren har funnet sin favorittbokstav, kan du gjenta den bokstaven igjen og igjen og igjen, for å få partneren fra Aah... til ...Ååh!

2. Nei-teknikken

oralsextips_tunge_2.jpg

Dette oralsextipset er perfekt om hun er fan av å bruke en vibrator, eller kanskje tidligere bare har fått orgasme ved hjelp av en vibrator, fordi teknikken ligner veldig på stimuleringen sexleketøyet gir. Teknikken går ut på å si nei, på aller beste måte. Her skal man spenne tungen, presse den mot klitoris, for deretter å riste på hodet – akkurat som når man sier energisk nei med kroppsspråket. Klarer partneren å holde på med dette lenge, gir denne teknikken nærmest orgasmegarani, ifølge boken. Verdt et forsøk...?

3. Ja-teknikken

oralsextips_tunge_5.jpg

Denne teknikken passer perfekt om hun er følsom under trusekanten. Ja-teknikken går ut på å slikke sakte og mykt, opp og ned, som når du nikker bekreftende med hodet. Her kan du variere mellom ulike trykk, fra fjærlett til fast.

4. Sug henne!

oralsextips_tunge_3.jpg

Suging er ikke kun forbehold penis. Faktisk kan det være veldig godt for henne om partneren suger forsiktig på klitoris når hun nærmer seg orgasmen, skriver forfatteren. Dette tipset går ut på at partneren former munnen til en liten "o" og suger klitoris inn, sterkere og sterkere. Samtidig sirkulerer tungen rundt klitoris! Her er trikset å ikke slutte for tidlig når orgasmen begynner, men fortsette... Sjansen er stor for at en ny orgasme melder seg! 

5. Push it!

oralsextips_tunge_4.jpg

Det siste tipset går ut på å legge tungen mot klitoris og å trykke hardt på den i to minutter. Deretter kan du som partner variere mellom å slippe opp trykket og så trykke igjen og gnikke litt på klitoris. Mange kvinner liker nemlig litt trykk mot klitoris, så om du ikke har prøvd denne teknikken ennå, kan det godt hende at den vil gi deg stor suksess på soverommet!

Kilde: Kvinnens nytelsesbibel av Ylva Franzén.