Bli bedre til å kysse

Finpuss teknikken! Du kan aldri bli for flink til å kysse.

Mange lurer på hvorfor noen kyss kjennes deiligere ut enn andre. Er det slik at noen rett og slett er dårlige til å kysse? Det viser seg at svaret er forelskelse og romantikk i forkant av kysset. En romantisk forelskelse gir kjemisk stimulering av samme hjerneområder som kokain og heroin og med lignende effekt, altså en rusfølelse. Kjemi er dermed den viktigste ingrediensen i et kyss, men teknikken kan alltids finpusses.

For alle par er det viktig å holde på nærheten i forholdet og kyssing, klemming og berøring er viktige faktorer til dette. Man øker sexlysten, har full oppmerksomhet på partneren og hjertet banker ekstra og fører til at blodet strømmer raskere. Det hele gir og en ekstra lykkefølelse og er viktig i parforholdet, så da er det bare å kaste seg over partneren å gi deilig og sensuelle kyss.

10 kyssetips:

  1. Puss både tenner og tunge, og bruk tanntråd. Ha alltid tyggegummi eller mints for hånden. Dårlig ånde er døden for ethvert kyss.

  2. Fukt leppene, bruk leppepomade. Det gjelder for gutta også. Tørre, sprukne lepper frister ikke til nærkontakt.

  3. Ta det rolig med lipglossen. Tre lag med ildrød leppestift gjør deg omtrent like kyssbar som en sjimpanse med betent tannkjøtt.

  4. La tunga være myk og flat, ikke spiss og hard. 

  5. La partnerens drøvel være i fred. 

  6. Ta på partnerens ansikt, nakke og hode. Lek med partners hår.

  7. Kyss overalt fra skuldrene og oppover: Nakken, pannen, lukkede øyne, bak ørene, øreflippene.

  8. La aldri tungen din gå på oppdagelsesreise i partnerens jeksler eller gummer. Et kyss skal være romantisk, ikke minne om tannlegen.

  9. Pass på spyttproduksjonen. Sikkel er aldri, aldri deilig.

  10. Og husk, at jo mer du kysser, jo flinkere blir du.