BDSM - dette trenger du

Ny i gamet? Hva trenger du egentlig av utstyr for å oppleve en heftig kveld fylt med BDSM? Her får du tipsene!

Har du lyst til å prøve ut denne pirrende formen for sex, men vet ikke helt hvor dere skal starte? Her gir vi deg det absolutt nødvendige, og det som gjør god sex enda bedre. 

Det essensielle

Binding av hender og føtter: I BDSM står selve bindingen høyt. Å binde fast sin partner som da er den underdanige kan gi en opphissende maktfølelse. Kommer an på hvilken posisjon man er mest komfortabel i. Håndjern, bondage-teip og silketau er alle varianter som er verdt å utforske!

Bind for øynene: Et blindfold eller to MÅ dere ha. Det gjør alt mer spennende for begge. Den ene vet ikke hva som venter og den andre har full kontroll. Finn noe som passer her.

Pisk: En pisk eller flogger er et klassisk verktøy i BDSM kulturen. Det finnes ulike typer pisker, så finn enn dere tenner på eller tror vil akkuratt gi riktig mengde pirrende smerte. Utvalget vårt finner du her.

Dette må dere prøve

Ballgag: Den underdanige skal absolutt ikke få lov å komme med inspill! En ballgag setter stopper for praten, men man kan fortsatt høre partnerens deilige stønn. Her er et eksempel på en i klassisk sort.

Brystklyper: De fleste har hørt om brystklyper men har muligens aldri turt å prøve. Brystvortene er en meget erogen sone, så her er det bare å sette i gang med utforskning på deg selv og partner. Finn klyper som passer her.

Sexhuske: En god, gammeldags sexhuske er det sexleketøyet flest nordmenn har lyst til å teste ut. Sving deg selv eller din partner rundt og utforsk nye stillinger! Denne sexhusken i rosa er kanskje akkurat tingen for dere?

For de som vil ta den helt ut...

Pinwheel: En pinwheel har faktisk blitt en besteselger hos Kondomeriet. Den ser kanskje ut som noe man skjærer pizzastykker med, men den brukes til noe langt mer erotisk. Rull piggene over huden og la nytelse og smerte gå hånd i hånd. Du finner den i ekte Fifty Shades-stil her.

Klitorisklype: En klitorisklype gjør at blodet holder seg ute i klitoris og hun vil føle en økt sensitivitet. Skal man gå all-in hvorfor ikke teste denne godsaken ut? Du finner den her!

Ulike bondage-sett: Vi har flere ulike "bondage-sett" fra blant annet Fifty Shades of Grey sin egen kolleksjon. Dette er sett du kan feste under madrassen eller over døra for å binde partneren helt fast. Du finner alle settene her!

Er du kun på jakt etter ekte Fifty Shades-merkevarer, så finner du alt samlet her.