Bare sex?

For noen fungerer det å ha et forhold som kun baserer seg på sex. I hvert fall en stund.

Viktige kjøreregler for sex-forhold

Det finnes egentlig ikke noen fastsatte regler for et slikt ikke-konvensjonelt forhold. For at det skal fungere, må dere i det minste sørge for at begge er helt inneforstått med at dette kun dreier seg om sex. I mange tilfeller blir det problemer idet den ene parten får følelser, og ønsker noe mer enn den andre parten. Hvis det er tydelig at den ene ønsker mer, er det veldig dårlig gjort og ikke minst uhøflig å føre dem bak lyset.

Det kan også være lurt å begrense de telefonsamtalene som skjer klokken tre om natten, etter at alle utestedene er stengt, og du ikke fikk med deg andre hjem for kvelden. Er det slik at du ofte ringer og vekker din sexpartner midt på natten i helgene, misbruker du i realiteten den muligheten du har til å ha sex uten forpliktelser.

Du må også huske å si ifra at du ikke har sex med bare hun eller ham. Det er ikke bra hvis den andre tror at det bare er dere to. Men hvis dere begge er inneforstått med situasjonen, er ikke dette et tema dere trenger å snakke så mye om. Det ødelegger bare stemningen.

Hold sexen på et morsomt nivå

Det betyr at sex-vennen din ikke er den du skal ringe hvis du har hatt en dårlig dag på jobben. Da beveger du deg inn i kjæreste-sfæren, og du kan ikke forvente det samme av en du bare har sex med, som av en kjæreste, som ville støttet deg og trøstet deg.

Unngå å bli påtrengende

Er det veldig sent, og du bare ”må” ta kontakt; send en sms. Det er litt mindre påtrengende enn å ringe eller dukke opp på døren. Sover personen, vil det ikke vekke ham eller henne. Om personen har besøk av noen andre (dere har ingen forpliktelser, vet du), er det også mindre pinlig for dere begge.

Beskytt dere

Husk å bruke kondom, det er til det beste for dere begge. Med flere sexpartnere, øker risikoen for å få kjønnssykdommer betraktelig.

Kilde: lifescript.com