Analsex i kveld? Her er handlelista

Få vellykket analsex med rett tilbehør.

Du trenger ikke en kjøkkenmaskin for å bake, bestikk for å spise, eller en støvsuger for å holde det rent – vi kan likevel være enig i at visse ting gjør livet enklere. 

Et godt glidemiddel (og kondom?) er det eneste du MÅ ha for vellykket analsex. Resten av handlelista er som bestikk å regne. Kjekt å ha. Det kan gjøre seansen både ryddigere og mer renslig. Men det viktigste er uansett ikke hva du har i skuffen, men at du faktisk har lyst på analsex og føler deg avslappet nok til å ha det. 

Les også: Analsex - dette gjør du feil

Her er tilbehøret til analsex som du bør skaffe deg:

Analdusj

Rektum er som regel tømt så lenge man ikke må på do. Men analdusj kan gi fred i sinnet og er til stor hjelp for de som bekymrer seg for renslighet eller de som har problemer med fordøyelsen. 

Fyll beholderen med lunkent vann, og klem på ballen for å spyle. Før den tynne delen forsiktig inn i analen, og klem på beholderen til den er tom for vann. Så er det bare å presse ut vannet, og du er skinnende ren på innsiden!

Buttplug

Lær deg å slappe av og nyte analsex med en buttplug først. Bruk det til forspill og prepping. En buttplug gjør deg klar for et større eventyr. Husk å kun bruke sexleketøy som er beregnet for analt bruk. Disse har en stopper i bunnen, som gjør at leketøyet ikke vil forsvinne inn på grunn av vakuum. 

Med et glidemiddel kan du pirre deg selv eller partneren ved å føre analpluggen ut og inn med deilig glid. Snerten analplugg er den perfekte analpluggen for nybegynnere. Du finner alle analplugger her

Analglid

Det er helt essensielt å bruke RIKELIG med glidemiddel ved analsex, da det ikke finnes noe naturlig fuktighet der bak. Glidemiddel for analsex har tykkere konsistens og varer lengre enn vanlig glid. Ikke bruk babyolje, vaselin eller matolje. Dette er ikke beregnet på sensitive slimhinner og kan ikke brukes med kondom. 

Luksus Anal glidemiddel er et glidemiddelet med litt tykkere konsistens spesielt laget med tanke på analsex og bruk av sexleketøy som analplugger.

Svart kondom

Kondom er det eneste som beskytter mot kjønnssykdommer og HIV. Dette vet du. Men visste du at vi har sorte kondomer? Å bruke svart eller farget kondom under analsex er en genistrek. Hvis det skulle komme noen rester fra bakluka vil det ikke synes. Det gir naturligvis en mer delikat opplevelse enn med en hvit og gjennomsiktig kondom.

Smakfullt glidemiddel til rimming

Mange liker å varme opp til analsex med rimming, det vil si en “tungejobb” der bak. Hvorfor ikke la det smake som en god dessert?

Glidemiddel med smak piffer opp forspillet flere hakk. Butterscotch fra JO er også utmerket å bruke ved samleie eller ved bruk av sexleketøy. Vannbasert glidemiddel er dessuten enkel å vaske bort, og setter ikke flekker på lakenet.  

Vibratorrens

Det er spesielt viktig å være nøye på rengjøring av leketøy som brukes ved analsex. Vask leketøyene nøye med såpe og vann, eventuelt steriliser det i kokende vann en gang i blant (hvis leketøyet tåler det). 

Det er også fint å smøre på et tynt lag med vibratorrens etter vask, for å sørge for at bakteriene forsvinner. Glass er generelt enklere å holde rent og luktfritt enn andre materialer.