7 onaniposisjoner for henne | Kondomeriet

7 onaniposisjoner for henne

Onaniposisjonen kan ha stor betydning for om orgasmen melder seg eller ikke, og hvor intens orgasmen blir. Hvilken onaniposisjon er din favoritt?

De fleste kvinner har en fast stilling de bruker når de onanerer, fordi de vet at de klarer å få orgasme i den posisjonen.

Under har vi listet opp 7 av de mest bruke posisjonene å onanere i. Sannsynligvis finner du din go-to-stilling, men kanskje du skal prøve en ny onaniposisjon neste gang du er i humør...? 

1. Liggende stilling

Artikkel-onaniposisjoner-liggende.jpg

Mange kvinner har lettest for å få orgasme i liggende stilling, på rygg, med hele kroppen utstrakt. Denne onaniposisjonen er blant de best brukte posisjonene når kvinner onanerer, og en go-to for mange!

2. På magen

Artikkel-onaniposisjoner-på-magen.jpg

Noen kvinner kan bare få orgasme når de ligger på magen, og da som oftest uten partner. I denne onaniposisjonen er man ofte selv mer aktiv og kan kombinere ulike hoftebevegelser med å gni seg mot noe. Og når man selv står for bevegelsene, vil blodet strømme lettere til klitoris og orgasmen blir lettere å oppnå! 

3. På siden

Artikkel-onaniposisjoner-på-siden.jpg

For noen kvinner er det skjeen som gir dem orgasme gang på gang. Også i denne onaniposisjonen kan man kombinere ulike hoftebevegelser med å gni seg mot noe, noe som nevnt kan øke sjansen for orgasmen!

4. Stående

Artikkel-onaniposisjoner-stående.jpg

Å onanere stående er mer uvanlig, men i dusjen, der stimuleringen er av en helt annen sort, kan det gi sterke orgasmeilinger i bena.

5. På alle fire

Artikkel-onaniposisjoner-på-alle-fire.jpg

Noen kvinner får lettest orgasme sittende på alle fire, mens andre foretrekker ridestillingen, også kjent som Cowgirl-stillingen. Her er kvinnen selv aktiv og beveger seg, som som er en stor forutsetning for at man skal få orgasme.

6. Rette eller bøyde ben

Artikkel-onaniposisjoner-rette-eller-bøyde-bein.jpg

Enkelte kvinner må holde bena i en bestemt stilling for å kunne få orgasme. For mange er det blant annet essensielt å ha helt rette ben for at man skal få det til, mens det for andre er viktig at bena løftes opp eller bøyes for å få mer intense orgasmer!

7. Sammenpressede lår

Artikkel-onaniposisjoner-sammenpressede-lår.jpg

Det er også kvinner som lettest får orgasme ved å ligge på ryggen med sterkt sammenpressede lår. De følsomme nervetrådene som løper ut fra klitoris beveger seg faktisk ned langs innsiden av lårene. Ved å knipe lår- og rumpemusklene sammen kan du dermed øke trykket mot klitoris, og det kan føles enda mer intenst!

Prøv noe nytt! 

Tenk nå over hvilken onaniposisjon kroppen din som oftest er i når du får orgasme. Prøv deretter andre stillinger: på magen, på alle fire, eller kanskje stående. Kanskje noen av de nye onaniposisjonene kan gi deg nye måter å få orgasme på?

Kilde: "Kvinnens nytelsesbibel" av Ylva Franzen og kondomeriet.no/inspirasjon.