6 ting du kan bruke isbiter til | Kondomeriet

6 ting du kan bruke isbiter til

Sommeren er dampende het og hva er vel bedre en deilig sex med isbiter som tilbehør?

6 kjappe isbit-tips:

1. Gi oralsex med isbit i munnen. Prøv også med kaldt og varmt vann. Ha litt kaldt vann i munnen før du fører penis inn, la vannet sirkle rundt penis mens du beveger tungen. Svelg og ta en ny slurk – denne gangen med varmt vann og gjør det samme. Dette gir en fantastisk følelse for han.

2. Isbiter er en klassiker på varme soverom. Men prøv gjerne å dryppe «sexy» smaker i vannet når du lager isbiter. Bruk for eksempel en dråpe honning, vanilje eller frys ned en liten sjokoladebit. Når isbitene er klare putter du dem i munnen før du planter iskalde og pirrende kyss over hele kroppen hennes.

3. Sett på et blindfold på din partner. Dette vil skjerpe sansene ekstra. Ta en isbit i hånden og sirkler den rundt brystvortene til din partner. Slikk deretter av dråpene fra de stive knoppene.

4. La din partner føre isbiten rundt på kroppen sin. Der den blir ført må du kysse. Kombinasjonen av kalde isbiter og varm pust vil pirre din kjære. Tenn deretter et massasjelys og avslutt med en deilig varm massasje.

5. Man kysser alt for lite og for kort. Kyss med isbit i munnen og bytt hvem som har den i munnen helt til isbiten har smeltet.

6. Avslutningsvis. Man kan jo også bruke isbiter til helt andre ting. Bruk isbit på sommerfesten. Gi en isbit til hver, alle må putte den i trusa og se hvem den smelter raskest hos. Lag islykter og isboller til å servere reker og champagne, eller bruk rett og slett isbitene til å kjøle ned drikken din med.

Valget er ditt, nyt sommeren!