3 orgasmiske stillinger | Kondomeriet

3 orgasmiske stillinger for han og henne

Dette er sexstillingene som ifølge sex-ekspertene skal hjelpe deg til å nå orgasme - igjen og igjen. 

Om du drømmer om en overveldende, vill og vakker orgasme, så er nøkkelen til det å gjøre det enkelt, påstår ekspertene. Selvfølgelig kan det være opphissende å se hvordan kroppen kan bendes, bøyes og utfordrende under sex. Om målet er å nå nytelsesnirvana, bør du derimot holde deg unna akrobatikken, sier medforfatteren av boken ”Female Orgasm”, Dorian Solot.

Tre nytelsesmaksimerende stillinger for menn

Sakte klatring
Kvinnen legger seg på ryggen med en pute under rompa. Hun løfter hoftene, og vipper beina opp og bakover mot skuldrene sine. Han kommer dypere inn, og når bedre fram til g-punktet hennes.  

Liggende hund
Du har trolig prøvd en hundestilling på alle fire mange ganger før, men for å virkelig maksimere nytelsen, bør hun legge seg ned på magen og løfte rumpa så vidt i været. La ham komme inn, og sørg for at klitoris får beveget seg fram og tilbake over lakenet i vuggebevegelsene. 

Krysset
Dette er den virkelig avslappende orgasmen. Kvinnen ligger på ryggen, mannen på siden, vendt mot henne. Hun svinger begge beina over hans hofter og lår – som en bro – og lar ham gli forsiktig inn. I denne stillingen tar det noe tid å nå klimaks, men nyt det. Stillingen er svært lite krevende, så ingen av dere vil slite dere ut underveis. Dette er dessuten en stilling hvor dere enkelt kan komme til med hendene for å stimulere klitoris.

Tre nytelsesmaksimerende stillinger for kvinner

Opp, opp og bort
Om dere vil at hun spesielt skal oppleve en lang orgasme som gir gåsehud, bør dere prøve denne stillingen. Hun ligger på ryggen med beina i været, mens han sitter foran henne. Hun holder beina tett sammen for å skape en trangere inngang. Han penetrerer henne i en omtrent 30 graders vinkel, noe som gir en mer intens følelse for begge i forhold til for eksempel misjonær- og hundestillingen. Hun kan samtidig stimulere klitoris mens han støter, eller bare lene seg tilbake og nyte. 

På kanten
Han halvveis ligger og halvveis sitter på kanten av sengen, og støtter ryggen mot for eksempel en stabel med puter. Hun sitter på knærne og lener seg over ham, og får full støtte under beina av sengen. Dette er en stilling som garantert vil sende henne over den orgasmiske kanten, fordi hun kontrollerer dybden på penetreringen og intensiteten. Han vil også elske stillingen fordi den gir han mulighet til å la hendene vandre og utforske hele kroppen hennes. Han kan for eksempel bruke fingrene til å kile henne på korsryggen, rumpa og på lårene. I tillegg har han tilgang til nakken og brystene hennes. 

Dragen
Gjør deg klar for en elektrisk opplevelse... I dragen ligger hun rett ut på magen, men med en pute under magen og underlivet. Ha beina spredt ut til siden. Han ligger over henne, og har beina samlet mellom hennes. Han kan legge seg helt over og hvile vekten på armene, eller rette seg mer opp. Den sirkulære bevegelsen fra penis vil sakte stimulere alle nerveendene i vagina, og gi en langsom og kraftig orgasme. Stillingen krever lite bevegelse, noe som gjør den perfekt om han har en tendens til å få utløsning tidlig. Be ham om å utforske de noe glemte delene av kroppen din, for eksempel ryggen og nakken, med leppene, tungen og kanskje til og med tennene. 

 

Kilde: Cosmopolitan.com