Få orgasmer i opptil 20 minutter! | Kondomeriet

20 minutter med orgasme

Det finnes en teknikk som kan gi deg orgasmer som varer lengre enn de du vanligvis oppnår. Ekspertene sier at du kan komme så lenge som inntil 20 minutter!

Om du kjenner kroppen din og hvordan den får orgasme lettest, kan det være spennende å prøve noe nytt. Prøv gjerne dette trikset alene først, og introduser partneren din til det for å få den ultimate orgasme sammen. Hvis dere er komfortable med hverandre, få han til å gjøre strykeøvelsene.

Hvordan gjøres det?

Stryk deg over de ytre kjønnsleppene i omtrentlig fem minutter uten å berøre klitoris. Pust dypt og gjør knipeøvelser med bekkenmusklene. Her kan det lønne seg å ha full kontroll på musklene, om du ikke har det anbefaler vi deg å starte med vaginakuler før denne øvelsen.

Etter hvert som du gjør puste- og knipeøvelsene vil du kjenne at du får to-sekunders sammentrekninger, dette er tegn på at du nærmer deg orgasmen. Nå starter du med å stryke et par fingre innvendig i skjeden og skjedeåpning, mens du fortsetter med øvelsene.

Når du kommer bør du bevege fingrene til området mellom klitoris og vagina, stryk forsiktig og fyr av en ny bølge med orgasmer!

Kilde: Cosmopolitan UK